ASSOCIACIÓ PROTECTORA DELS ANIMALS DEL MASNOU

Dades de l'entitat

Nom
ADAM
Adreça
Apartat de correus 110
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Comarca
Catalunya
Telèfon
650 796 050
Adreça de correu electrònic adamprotectora@gmail.com
Àmbit
social
Nombre de socis
85
Quota
24€ semestrals, 45€ anuals, donatius voluntaris
Data de constitució de l'entitat
30-09-2001
nif
G 62887146
Núm. registre local d'entitat
89
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
26.109

Qui som

Carmen Càrdenas Estrada

Presidenta

Andrea Cucurny

tresorera

Maite Gisbert

vicepresidenta

Francesc Millàn López

Secretari

Olga Pelayo Gabás

Vocal

Anna Oromí Argemí

Vocal

Informacions

XVII Desfilada canina

El proper diumenge 18 de maig, a les 11,00 h. i en la Plaça dels Països Catalans, tindrà lloc la nostra tradicional desfilada canina, per donar a conèixer els nostres gossos en adopció.

Enllaços interessants

Veure els gossos que tenim en adopció, així com els que s'han recollit recenment per si algú coneix els seus propietaris
Es l'associació amb seu a Masnou, que amb conveni amb l'ajuntament, recull els gossos que estan perduts i/o abandonats, per retornar-los als seus amos o buscar cases d'adopció.

AGRAÏMENTS

Donem les gràcies a tots els que de diferents maneres, van contribuir al bonèxit de la desfilada i al concurs de dibuix, que tinguè lloc el passat diumenge.
Als voluntaris de l'associació, per que sense ells, res del que s'està fent seria possible.
Als comerciants que amb la seva col·laboració, van contribuir a que tots els nens rebesin un obsequi al inscriure's, així com premis que es van atorgar al finalitzar el concurs de dibuix.

EN BONGO VA AL FUTBOL

Partit de futbol entre l'Atlètic de Masnou i el Mundo Deportivo, a benefici de A.D.A.M.
Aquests actes de reconeixement i solidaritat cap a la nostra dedicació de cada dia, els rebem com a vitamines que ens reforcen per continuar endavant, en benefici dels mes desvalguts, els gossos abandonats.

31 de març 2007

El proper dissabte dia 31, i en ocasió de celebrar-se la FESTA DEL PAC, ens trobarem a la platja. Hi hauran moltes activitats, també hi seran els nostres gossos, i ens podeu venir a veure a la nostra "paradeta"
Us hi esperem.

Potser algun dia a Masnou???

Perros españoles
tendrán playa propia

Es conocida la devoción de las sociedades modernas por las mascotas. España lleva la delantera y la última innovación pro-animales la hizo el Ayuntamiento de Lepe, que destinará una zona aislada de la playa de La Antilla para que los perros paseen y se bañen libremente.

Retrobament feliç!!!

Escrivim aquest post per informar a tothom que hagués llegit la dura història de la Cora, de que han estats trobats els seus propietaris, que la tenien en un terreny amb el seu company caní, però es van escapar i ella no va tornar. Des de Adam li desitgem una prompta recuperació, i una vida el més feliç possible amb la seva nova situació.

Salutacions,
Adam

Com cada any... Arriba l'estiu.

Ara més que mai necessitem la vostra ajuda. Com ja sabeu, cada any per aquestes dates ens trobem a la desagradable situació de veure com les recollides de gossos abandonats augmenta a ritmes frenètics. Aquest fet multiplica les nostres despeses, al que hem de sumar el fet que els voluntaris també tenim dret a fer vacances amb lo que ens costa establir uns horaris sense que algun de nosaltres es vegi “obligat” a realitzar un esforç extra.

Has pensat alguna vegada adoptar un gos?

Bé, ja s´ha acabat l´estiu. I sembla que com no podia ser d´altre manera, ja tornem a tenir la protectora plena d´animals traïts per aquells que algun dia van ser els seus amos. Que hi farem, és quelcom que de moment i amb les lleis actuals no es pot evitar, però a totes aquestes persones que han abandonat un animal o tenen pensat fer-ho, els hi vull enviar un missatge clar. Algun dia les normes canviaran, i llavors cal que sapigueu que hom no descansarà fins que es faci justícia.

Un altre cop...

Si voleu ajudar feu clic
Per desgràcia ja es va fent habitual que de tant en tant una protectora faci aigües i els seus gossos en paguin les conseqüències. Ha tornat a passar, aquest cop a Portugal, i desde allà ens arriba un clam d'ajuda. Citem:

Estic sol, em vols adoptar???

Com cada any arriba la VII desfilada de Adam, per a la promoció de les adopcions dels nostres gossos. El 18 de Novembre hi esteu tots convidats, per a que junts poguem passar un matí divertit i diferent, tant pels pares com pels nens.

Horari:

11:00h.: Segon concurs de dibuix infantil
Amb premis per a tots els nens participants. Diverteix-te dibuixant el teu animal preferit!!!

Resum any 2007

Durant l'any 2007 hem recollit uns 130 gossos. De tots ells no n'hem arribat a tenir mai més de 14 alhora a la protectora. D'aquesta realitat s'extreu la següent conclusió: Molts propietaris han recuperat els seus gossos gràcies a la bona gestió de la protectora i al ús dels xips, així com molts nous propietaris han trobat un nou amic amb qui compartir bona part de la vida.

Pàgines