Estic sol, em vols adoptar???

Com cada any arriba la VII desfilada de Adam, per a la promoció de les adopcions dels nostres gossos. El 18 de Novembre hi esteu tots convidats, per a que junts poguem passar un matí divertit i diferent, tant pels pares com pels nens.

Horari:

11:00h.: Segon concurs de dibuix infantil
Amb premis per a tots els nens participants. Diverteix-te dibuixant el teu animal preferit!!!

12:00h.: Desfilada dels nostres gossos
Estàs buscant un nou amic per a fer companyia a la família? Acosta't i segur que junts trobarem el gos més apropiat per a vosaltres.

13:00h.: Repartiment de premis als guanyadors del concurs
A sobre de passar-vos-ho bé dibuixant, us emportareu un premi cap a casa com a record d'aquest dia tant especial.

Activitats paral·leles: Aquest any hi haurà diversió per a tots, pares i nens, podreu disfrutar d'una bona xocolata desfeta amb pastes, pintar-vos la cara amb motius del vostre animal prefereit, gats, gossos, etc., recolzar la nostra tasca diaria comprant algún dels objectes que posarem a la venta en els "encants solidaris", o a la botigueta solidària per animals "comprant els ajudes".

Si vols passar un dia divertit i diferent en família, alhora que ensenyes als teus fills a ser responsables en vers als animals, no t'ho pensis, t'estarem esperant!!!

Agraïments: Can Colomé, Petits Angelets, Petit Regal, Papereria Drac, Papereria Ocata, El Clip, Papereria Voramar, Papereria Foto & Paper, Can Basomba, Pisto 68, Faada, Clínica Veterinària El Masnou, Affinity.

Amb la colaboració de: l´Ajuntament del Masnou i Diputació de Barcelona.

-----------------------------------------------------------

Comparteix