Has pensat alguna vegada adoptar un gos?

Bé, ja s´ha acabat l´estiu. I sembla que com no podia ser d´altre manera, ja tornem a tenir la protectora plena d´animals traïts per aquells que algun dia van ser els seus amos. Que hi farem, és quelcom que de moment i amb les lleis actuals no es pot evitar, però a totes aquestes persones que han abandonat un animal o tenen pensat fer-ho, els hi vull enviar un missatge clar. Algun dia les normes canviaran, i llavors cal que sapigueu que hom no descansarà fins que es faci justícia.

A la resta de la gent, la bona gent que es mira aquests escrits i els hi significa alguna cosa, us fem aquesta pregunta. Heu pensat alguna vegada en adoptar un gos, o sabeu d´algú que vulgui fer-ho? Doncs ara és el millor moment. Totes les protectores estem plenes, i el simple fet d´aconseguir una adopció ens dona espai físic per seguir fent la nostra feina, sense oblidar la felicitat que s´entrega al animal al donar-li una segona oportunitat.

Tots volem cadells, i a poder ser ben macos millor, però ara més que mai necessitem que totes aquelles persones que anteposin els seus gustos a la felicitat d´un animal, es posin en contacte amb nosaltres per adoptar algun dels gossos que tenim a Adam esperant.

Bé doncs, esperant que aquest reclam d´ajuda no quedi en sac trencat, us enviem una cordial salutació.

Adam, Pol.

Comparteix