ASSOCIACIÓ DE DISCAPACITATS FISICS EL MASNOU (ADDFEM)

Dades de l'entitat

Nom
ADDFEM (ASSOCIACIÓ DE DISCAPACITATS FISICS EL MASNOU)
Adreça
c/ lleida 12
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Comarca
Barcelona
Telèfon
691407668
Adreça de correu electrònic addfem@gmail.com
Àmbit
social
Quota
15 euros /any
Núm. registre local d'entitat
117

Enllaços interessants

blog sobre discapacitat
al nostre blog hi trobaras mès coses sobre discapacitat-visitans-

NOTÍCIES D'INTERÉS

NOTICIA:
========
========
La U.P.C. inaugura la primera càtedra d'accessibilitat a Espanya.Els profesors de la iniciativa focalitzaran l'esforç en discapacitats i persones dependents.
Un dels reptes mes importants que ha d'afrontar ,lenginyería i l'arquitectura actuals es fer ciutats on tothom pugui viure i moures comodament.
Prop del 9% de la població de l'estat espanyol pateix algun tipus d'incapacitat.

QUI SOM

ADDFEM es una associació que neix amb la voluntat de solucionar la problemàtica, que pateix la gent amb disminució física a la nostra vila, tant a nivell de supresió de barreres arquitectóniques, transport, aparcament, desplaçaments dins i fora del nostre municipi, com també l'integració dels nostres associats a nivell social i laboral.

ACTITUDS DAVANT LA DISCAPACITAT

La discapacitat, ès una situació anormal,ón la persona que la pateix tè una especial dificultat en el seu moviment diari.

NOTICIA ¡¡¡¡¡IMPORTANTISIMA!!!!! MANIFEST DE L'ONU

L'O.N.U per fi ha publicat un manifest que s'ha d'aprovar en la 61 sesió d'aquest organisme i que propugna millores per al colectiu de 650 milions de discapacitats que hi han a tot el mon
podeu llegir la notícia integra a la nostra pagina web.a la seguent direcció www.addfem.org --

SEGONA CAMPANYA DE CONCIENCIACIÓ

La nostra associació ADDFEM ha posat en marxa la SEGONA campanya de concienciació per fer un MASNOU PER A TOTHOM SENSE BARRERES AMB EL LEMA------------AJUDANS A FER UN MASNOU MÈS ACCESSIBLE PER A TOTS------que s'ha posat en comerços i llocs públics del nostre municipi

.MAL ÚS DE L'APARCAMENT DE DISCAPACITATS

Aquesta Associació ha pogut comprovar que les denuncies fetes a aquesta associació per alguns dels seus socis, que en l'aparcamanet per a discapacitats del c/ VALLROMANES A LA PART DE BAIX tot i estar molt ben senyalitzats, hi ha gent incivica i reincident ((jove i amb molt bona mobilitat)) que per anar al videoclub o al bar que hi ha al davant aparquen de qaulsevol manera i perjudiquen a les persones amb mobilitat reduida per als que hi ha la reserva d'aparcament, fent que la reserva quedi anulada per els seus vehicles.

ACTITUT NEFASTA

Com podeu veure en la fotografía actituts com aquesta, son les que fan que, el colectiu de minusvàlids ens sentim indefensos i maltractats ja que ès la própia administració la que incompleix la normativa municipal referent a la reserva de plaçes per a persones amb mobilitat reduida.

Pàgines