CIUTATS PER LA VIDA. Contra la Pena de Mort

El nou Grup d'Amnistia Internacional del Maresme, amb seu al Masnou, participarà a la campanya CIUTATS PER LA VIDA. Més de 1000 ciutats de tot el món il.luminaran un edifici públic i llegiran un manifest contra la Pena de Mort.

El divendres 30 de novembre, des de les 18h. fins a les 21h 30, il.luminarem la Casa de Cultura del Camí Ral, recollirem firmes contra la pena de mort i a les 19h45 llegirem un manifest.

Cada vegada són més els països que han decidit acabar amb aquesta pràctica cruel, inhumana i degradant. Accions com la nostra busquen sensibilitzar tothom i recollir firmes per pressionar governs de tot el món i abolir la Pena de Mort de les lleis dels seus països.

El nou grup d'Amnistia Internacional del Maresme t'obre les portes per defensar els Drets Humans amb total independència de grups polítics, econòmics o religiosos. Amnistia Internacional no rep ajuda de cap govern i la seva independència i imparcialitat són reconegudes arreu del món. Col.labora amb nosaltres per un món millor!
Contacte: maresme@amnistiacatalunya.org

Comparteix