L'Escola d'Affiniam va amunt.

Gracies a la col.laboració de la població d' El Masnou a través del seu Ajuntament, el Projecte de Reconstrucció de l'Escola publica d'ensenyament primari d'Affiniam va endavant. Ja s'està acabant l'enlairament de la primera planta, esperem que le pluges no ens destorbin.
El Govern de Senegal l'ha triat també com a Centre Estatal d'Exàmens. Això evita que els nois i noies s'hagin de desplaçar fins a Tendouck (a 25 Kms) per a realitzar les proves d'aptitut. De part seva, MOLTES GRACIES A TOTS!!!!!

El 16 de març de 2007 es van iniciar les obres del projecte d´ ANAFA per a la Construcció de l´Escola Publica d´ Ensenyament Primari d´ Affiniam. En principi el projecte pretenia l´ extensió de l´ edifici amb l´ampliació del nombre d´aules i la rehabilitació de les existents així com la construcció del cercat de l´escola. També estava prevista l´excavació d´un pou dins de les instal•lacions per a facilitar el subministrament d´aigua potable a l´establiment.
Després de diverses entrevistes amb els agents locals i els diferents grups socials del poble, l´ ONGD ANAFA i el representant de l´empresa constructora triada per a la direcció de les obres, es va decidir derruir la vella escola que presentava un perill per als nens i mestres pel seu avançat estat de deteriorament i refer l´edifici.
En aquests moments la planta baixa amb 6 aules ja està construïda i ja existeix un pou a les instal•lacions.
Actualment el projecte pretén l´ampliació de l´edifici amb dues plantes més per a que aquest compti amb un total de 12 aules, la biblioteca, les oficines, sala de reunions, serveis i cuina - menjador. També es contempla la construcció d´un dipòsit per a la reserva d´aigua elevat a 15 m del terra i la instal•lació de plaques solars pel cobriment de les necessitats bàsiques.
El projecte continuarà amb la construcció d'un poliesportiu i del cercat de l'escola.
Aquest projecte innovador en tota la zona rural afavoreix a 600 alumnes i la seva realització no es possible sense subvenció.
L´ONGD ANAFA LOS AMIGOS DE ZIGUINCHOR, i la contrapart local Association pour le Developpement d'Affiniam (ADA) amb l´ONG ANAFA SENEGAL han decidit gestionar el projecte conjuntament.

Comparteix