Actes de la Diada al Masnou

L’ANC del Masnou com a territorial sobirana que som, hem decidit que aquesta Diada, no convoquem a la N-II per fer una segona Via Catalana.

En un principi havíem plantejat l’acció a la NII conjuntament amb altres territorials de la comarca, per reclamar les infraestructures, especialment davant de les estacions de Renfe i reivindicar la independència.

Hem rectificat aquesta acció, després de rebre les recomanacions del Procicat i de la mateixa ANC, ja que el nombre de voluntàries i voluntaris necessaris per evitar aglomeracions en iniciar i acabar la concentració, era superior al que podíem aconseguir (després de contactar amb els voluntaris i voluntàries habituals). No podíem exposar-nos al no compliment de les normes sanitàries i a posar en risc la salut de les persones.

De ganes no ens en falten i d’energia ens en sobra, però hem de ser realistes.

Estem fent front a una pandèmia, no fem broma, aquest any toca fer-ho de manera diferent, al menys al Masnou que és la nostra responsabilitat.

ACCIONS PER L’11S
La nostra proposta d’acció per la Diada d’enguany, és que els masnovins i masnovines, pengin una estelada al balcó o a la finestra. Molts ja la teniu.
A partir de les 5 de la tarda, estigueu ben atents, obriu finestres, sortiu al balcó, al terrat, a la porta de casa vostra. Si teniu coets, prepareu-los. A les 17:14 enlairarem coets des de diferents punts del municipi i reclamarem la independència des del balcó, amb estelades i pancartes, amb la samarreta que podem lluir tot el dia, però sense exposar-nos a cap contagi.

AQUEST ANY, REIVINDIQUEM LA INDEPENDÈNCIA DES DE CASA

SAMARRETA DIADA 2020
Ja tens la samarreta d’aquest any ?.
La pots trobar aquest dissabte a la parada de la plaça de la Llibertat de 6 a 9 del vespre.
Llueix-la durant tota la Diada i recorda que ÉS LA FONT MÉS IMPORTANT D’INGRESSOS DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA i en adquirir-la, ajudes al manteniment de la nostra entitat.
Els elements de marxandatge de l'11 de Setembre són una part important dels ingressos de l'entitat, i ens permeten poder continuar realitzant les nostres campanyes i accions.
Ara més que mai, les estelades als balcons!

Arxius adjunts: