11 de setembre. VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA

TOTS ELS 8 TRAMS ESTAN PLENS. Sigueu solidaris i apunteu-vos fora del vostre Municipi.
Us fem saber que ja estan obertes les inscripcions per participar a la Via Catalana. Podeu reservar el vostre lloc al web https://via.assemblea.cat/inscripcions.html on hi podreu indicar en quin dels 8 trams que tindrem al Masnou voleu estar http://via.assemblea.cat/via-catalana.html .
Podeu apuntar en un mateixa inscripció fins a cinc persones. En el cas d’un grup nombrós (equip esportiu, entitat social, cultura popular, etc…) cal que es posin en contacte amb la nostra territorial ANC del Masnou elmasnou@assemblea.cat per tal que es puguin inscriure com a grup.
L’ANC pretén que la cadena humana de l’Onze de Setembre esdevingui l’avantsala de la independència. És per això que, respecte la manifestació de la passada Diada, hi ha un augment de la complexitat logística que requerirà del compromís dels catalans i catalanes que hi participin per tal d’omplir el traçat, especialment en aquells trams més complicats per estar més allunyats dels nuclis urbans o per comptar amb una menor densitat de població. Per qualsevol dubte sobre la Via Catalana i les inscripcions, la web compta amb un apartat de preguntes i respostes freqüents: https://via.assemblea.cat/preguntes-frequents.html
El traçat de la cadena superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis del Principat.
Reserveu el vostre lloc per fer història, aquest 11 de Setembre.

Comparteix