11 i 12 gener. Recollida massiva de peticions de vot "Signa un vot per la Independència"

Els dies 10, 11 i 12 de gener, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) durà a terme una recollida massiva arreu del territori d’instàncies del projecte Signa un Vot per la Independència, amb què mitjançant el dret fonamental de petició, els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d’acord amb la legislació internacional.

Per començar el compte enrere, l’ANC ha fet públic un vídeo explicatiu per tal de destacar la importància del projecte l’any 2014, mitjançant grafismes i amb un toc d’humor. A l’espot i apareixen els representants polítics catalans que van acordar la data i la pregunta de la consulta.
http://www.youtube.com/watch?v=0n-9-BhLqeo

Després d’una fase pilot i de la seva implantació arreu del territori amb la formació de nombrosos apoderats, la campanya Signa un Vot per la Independència inicia el 2014 la captació massiva d’instàncies que custodiarà l’ANC

Vols signar al Masnou ?, els dies 11 i 12 de gener, recollida massiva. Dissabte tot el dia de 10 a 8 del vespre ininterrompudament i diumenge al matí de 10 a 2 del migdia.
Plaça de la Llibertat, Plaça Ramon i Cajal, Plaça dels Països Catalans i Edifici Centre (Mercat Municipal només dissabte matí)

Comparteix