Concert per la llibertat. 29 de juny

Organitza Omnium Cultural.
Col.labora l'Asssemblea Nacional Catalana.

El Concert per la Llibertat serà un gran esdeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur.

L’11 de setembre de 2012, més d’un milió de persones es van manifestar a Barcelona amb el desig de poder exercir la pròpia sobirania cap a l’estat propi. El Concert per la Llibertat vol ser una nova ocasió perquè la veu del poble sigui escoltada dins i fora de Catalunya, i un esdeveniment que contribueixi a implicar tothom en la construcció del futur col•lectiu del país.

VENDA D’ENTRADES
Ja s’han venut 60.000 entrades pel Concert per la Llibertat. Les localitats estan exhaurides. En aquest sentit, l’organització de l’acte ha decidit aturar temporalment la venda d’entrades i estudiar la possibilitat d’obrir nous espais del camp perquè més gent pugui aconseguir una entrada per l’esdeveniment del 29 de juny al Camp Nou. Ben aviat, l’organització del concert anirà informant de les noves possibilitats a través del web www.concertperlallibertat.cat

Dilluns dia 17, es posen a la venda mes entrades.

HORARIS:

17.00 h – Inici de la fira d’entitats a l’exterior del Camp Nou
18.00 h – Obertura de portes del Camp Nou
20.00 h – Inici del Concert per la Llibertat
00.00 h – Hora prevista de finalització

Comparteix