ATLÈTIC MASNOU

Dades de l'entitat

Nom
CLUB ATLÈTIC MASNOU
Adreça
AV.PRES JOHN F. KENNEDY 58
Codi postal
08320
Població
EL MASNOU
Comarca
EL MARESME
Telèfon
93.540.84.40 /
Fax
93.540.84.40
Adreça de correu electrònic info@atmasnou.cat
Àmbit
esportiu
Nombre de socis
300
Quota
30,00€
Data de constitució de l'entitat
20-06-1967
nif
G59770115
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
00695

Qui som

David Fornies Gay

President Junta Directiva

Ignasi Ferràndiz Vedia

Secretari Junta Directiva

Francesc Prat, Suke Ferra i Oriol Saltor

Coordinadors Futbol 11 i Futbol 7

VISITA A CAN RUTI DEL CLUB AT. MASNOU BAYER HEALTHCARE

El passat dia quatre de gener, i per segon any consecutiu, i tancant les visites previes dels primers equips de bàsquet del DKV Joventut de Badalona, i de futbol del R.C.D. Espanyol, que ho van fer els dies previs, una representació de jugadors del Club At. Masnou, E.Serra, S. Serra, C. Arnau, C. Ferrer, M. Brañas, Aniol, Moha, S. Benavente, R. Estiarte, V. Yustos i R. Granero, van visitar l´hospital Germans Trias i Pujol, “Can Ruti”, per repartir joguines de la campanya realitzada des de el Club entre els nens de la planta de pediatria, un total de 35.

SIGNAT EL CONVENI DE GESTIÓ DEL CAMP MUNICIPAL "OCATA"

Aquesta setmana l'Ajuntament i el Club Atlètic Masnou han signat el conveni de gestió del camp de Fútbol d'Ocata durant els propers cinc anys, renovables per dos perìodes més de cinc anys.
L'acte va tenir lloc el dilluns 30-01-06 a l'Ajuntament del Masnou, amb la presència del Alcalde, Sr. Eduard Gisbert, el regidor d'esports Sr. Mariano Alquézar i el president del Club At.Masnou, Sr. Francesc Arnau.

PLANET FUTBOL

El 19 d´abril de 2006 es va inaugurar la Fira Internacional del Planet Futbol. Durant el dia van passar per el nostre estand diferents personalitats del mon de l´esport i de la política, i que es van interessar per la nostra presència i funcionament del nostre Club.

2on TROFEU DISMA VETERANS AT.MASNOU - RCD ESPANYOL

Després de l´agradable i exitosa experiència de l´any passat, aquest diumenge, 21 de maig, a les 19h, els Veterans del RCD Espanyol jugaran un partit, de caire benèfic, convidats de nou per DISMA, Associació de Pro-disminuïts Psíquics del Masnou, a les nostre CAMP MUNICIPAL "OCATA". El preu de l´entrada és de 3 euros per als adults i d´1 euro per a nens i jubilats. La recaptació serà destinada íntegrament a dita Associació.

US ESPEREM A TOTS

EL PRIMER EQUIP SEN VA A EIVISSA

Avui dia 19 de maig el jugadors i cos tècnic del primer equip marxen cap a Eivissa, fins el diumenge 21, com a premi per el campionat d´aquesta temporada i el seu ascens a 2ª territorial.

EQUIPS FEMENI I AMATEUR PER LA TEMPORADA 2006-2007

Encara no hem finalitzat la temporada i ja tenim dos nous equips per la propera :

Femení, des de la setmana passada estan entrenant un grup de setze noies que faran possible que l´any vinent tornem a gaudir d´un equip femení al nostre club. Totes aquelles noies que vulguin incorporar-se al grup poden passar per les nostres instal•lacions i demanar per Dolors Enriquez, directiva responsable del equip femení, o per els coordinadors Srs. Isidre Carreras i Oscar Borrás.

L'INFANTIL "A" A UN TORNEIG INTERNACIONAL A FRANÇA

L´equip infantil del Club At. Masnou ha participat aquest cap de setmana en un torneig internacional a Tourrette-Levens (França), competint amb equips de França, Mònaco, Itàlia, Bulgària i Rússia. Si voleu veure més fotos i informació podeu clicar sobre la foto o bé accedint a la web www.tourrete-levens.org.

També han gaudit aquest cap de setmana a Platja d´Aro el nostre equip juvenil, subcampió de 2ª divisió, i el benjamí "A" a Cala Llevadó (Tossa de Mar)on va estar també la setmana passada l´aleví “A”.

IX MEMORIAL SALVADOR EUGENIO

Durant el propers 10-11-17 i 18 de juny es disputarà el IX Memorial Salvador Eugenio, que aquesta any comptarà amb la participació dels següents equips :
At. Masnou, C.E.Europa, Jabac Can Jofresa, F.C. Martinenc,
E.C. Granollers, Gimnàstic Manresa, U.A. Gramanet, C.F. Calella,U.D. Cirera, A.C. Juventus, At. Sant Pol, U.D. Cerdanyola Mataró,C.F. Pineda, F.C. Canet de Mar, Les Fonts de Terrassa, C.F. Badalona,A.D. La Llàntia, A.E. At. Catalá, CIM Teià I Cover Premià E.

El preus de les entrades será de 2,00 € els dissabtes i 1,00 € els diumengues.

RECEPCIÓ INSTITUCIONAL AL NOSTRE PRIMER EQUIP

El passat divendres 9 de juny va tenir lloc a la Sala Capitular de l´Ajuntament del Masnou una recepció al nostre primer equip amb motiu del seu campionat i ascens a segona categoria territorial.

Volem agrair la presència de tots els grups politics del nostre municipi i les paraules del regidor d´esports, Sr. Alquézar, en quant a la implicació del Club en els actes socials del nostre municipi i el treball fet des de el Club en el nostre futbol base.

Podeu trobar més informació a la web municipal

Pàgines