FINS SEMPRE RAMON

El passat dia 3 de setembre ens va deixar un bon amic, en Ramon Collantes Ramírez.

El Ramon va ser una persona molt vinculada al futbol del nostre entorn, com a jugador en el C.D. Masnou i com a entrenador al C.D. Masnou, C.F. Alella i At. Masnou.

Personalment recordo, quan desprès de jugar de preliminar amb el juvenil al Municipal de Masnou, veia jugar al primer equip, on jugaben l´Álvarez, Andiñach, Plá, Basas, Herrera, Casas, Llorente..., i un lateral esquerra que era en Collantes, de caràcter, dur i difícil de superar per els davanters.

Com a jugador en actiu vaig compartir alguns entrenaments amb ell i com a veterans molts partits, primer en el C.D. Masnou i desprès al At. Masnou fins que va decidir penjar les botes, i curiosament amb els veterans jugava de davanter centre, sent quasi bé sempre el màxim golejador de l´equip.

NOTA DE CONDOLÈNCIA DEL PARTIT POPULAR DEL MASNOU

Senyor President:

Des del Partit Popular del Masnou ens unim al dolor que per al vostre club suposa la pèrdua d'un membre de la importància que per a vosaltres suposà RAMON COLLANTES.

Feu arribar a la família el nostre condol i que el seu exemple serveixi per guiar les noves generacions que amb tant encert esteu formant.

Atentament,

Lluís Tejedor i Fabregat
Frans Avilés Salazar
PPC del Masnou

Des de el Club At.Masnou i en nom de la seva familia, moltes gràcies.

Les seves virtuts com a jugador no son questionables, i per els que varem tenir la sort de tenir-lo com a amic, les seves virtuts com a persona : sincer, amable, optimista i crític quan tocava, sempre les tindrem a la memòria.

La família del Club Atlètic Masnou sempre tindrà el teu record, i aquest cap de setmana tots el nostres equips tindran un record per tu.

Fins sempre Ramon.

Comparteix