PRESENTACIÓ DELS EQUIPS 2006-2007 UN ÈXIT TOTAL

Els nostres equips a la presentació i els grups de show del Club Patinatge El Masnou, cadets i sènior.
El passat diumenge, dia 1 d´octubre de 2006, el Club At. Masnou – BayerHealthcare, va fer la presentació dels equips de la temporada 2006-2007,i del nou esponsor que lluirá a partir d'aquesta temporada : SUPRADYN, amb unes grades totalment plenas de pùblic, .

L´acte comptà amb la presència dels Srs. Eduard Gisbert, alcalde del Masnou, Jörg Behrendt (Bayer), i diferents regidors i membres del Consistori, així com de la Sra. Montse Mata, presidenta del Club Patinatge El Masnou, i els mitjans de comunicació de Mundo Deportivo, Esport i Televisió de Mataró.

L´agenda d´activitats va ser la següent :

- Presentació dels equips :

Escola A i B; Benjamí B; Benjamí A; Aleví; Infantil B; Infantil A; Cadet B; Cadet A; Juvenil B; Juvenil A; Amateur; 1er. Equip; Veterans i Femení.

- L'equip femeni, l'amateur i el juvenil B com a novetats d'aquesta temporada.

- Lliurament del trofeu de la FCF al primer equip com a campió de la temporada 2005-2006.

- Homenatge al Club Patinatge El Masnou per la seva empenta i representació nacional i internacional del nostre Municipi.

- Parlaments dels Srs. Francesc Arnau, president del Club , Eduard Gisbert, Jörg Behrendt i Montse Mata.

PUBLICAT DISSABTE AL MUNDO DEPORTIVO

Presentación del At. Masnou

Mañana domingo, a partir de las cinco de la tarde, el Atlètic Masnou presentará a su escuela de fútbol. Las novedades serán el equipo femenino, el amateur, el segundo juvenil y las nuevas equipaciones. La entidad, que preside Francesc Arnau, rendirá un homenaje al Club Patinaje Masnou, a los grupos cadete y un sénior que participará en el Mundial de Murcia

Comparteix