VISITA A CAN RUTI DEL CLUB AT. MASNOU BAYER HEALTHCARE

El passat dia quatre de gener, i per segon any consecutiu, i tancant les visites previes dels primers equips de bàsquet del DKV Joventut de Badalona, i de futbol del R.C.D. Espanyol, que ho van fer els dies previs, una representació de jugadors del Club At. Masnou, E.Serra, S. Serra, C. Arnau, C. Ferrer, M. Brañas, Aniol, Moha, S. Benavente, R. Estiarte, V. Yustos i R. Granero, van visitar l´hospital Germans Trias i Pujol, “Can Ruti”, per repartir joguines de la campanya realitzada des de el Club entre els nens de la planta de pediatria, un total de 35. Una experiencia molt enriquidora en quant a la seva formació com a persones.
Van estar acompanyats per directius del Club, per el regidor de l´Ajuntament del Masnou, Sr. Xavier Serra, el nostre president, Sr. Francesc Arnau, i el Director de Trade Marketing de Bayer Health Care, Sr. Jörg Behrendt acompanyat del seus dos fills.
Un cop més volem agrair l´excel·lent tracte rebut per tot el personal de l´hospital, des de la gent de seguretat fins el cap de Pediatria i tots els metges que ens vàren acompanyar durant la visita, i els familiars dels nens i nenes ingressats aquell dia.
Moltes gràcies a tots i es tornarem a trobar l´any vinent.
Comparteix