Dissabte 17 de Desembre. Teatre: Sentir ploure

L'obra de teatre amb rerefons de crítica social que vam estrenar fa un any amb un espectacular èxit de públic torna on va veure-la néixer, ca n'Humet. Aquest cop ampliada amb 4 gags nous que no s'han representat mai al Masnou així que no teniu excusa per no venir.

Dissabte 17 de desembre a les 20:00h
Ca n'Humet

Finalment l'obra no es va representar. A continuació reproduïm el comunicat que vam repartir a l'haver d'anul·lar l'obra.

L'ajuntament no preveu la necessitat d'escenari per representar l'obra de teatre Sentir Ploure
Des d'Atzavara Assemblea ens hem vist obligats a suspendre l'obra de teatre Sentir Ploure dins de la moguda jove. Havent sol·licitat la sala polivalent de Ca n'Humet per representar-la ens hem trobat l'escenari ocupat per l'equipament del concert a realitzar a les 23:00h d'avui.

Des d'Atzavara Assemblea sempre ens vam mostrar disposats a participar a la moguda jove representant Sentir Ploure ja representada amb anterioritat a Ca n'Humet (DALT DE L'ESCENARI). Avui, però, no podrà ser.

En una situació Kafkiana, l'ajuntament no va preveure que a la sol·licitud de la sala polivalent de Ca n'Humet s'hi incloïa l'escenari. Sense les mínimes condicions d'espai i logística pels actors i actrius ens veiem obligats a suspendre l'obra.

Esperem poder representar-la en un futur pròxim amb o sense col·laboració amb l'ajuntament.

Des d'aquestes línies només ens queda demanar-vos disculpes pels desplaçaments i canvis de plans que hagi causat l'anul·lació de l'obra.

Atzavara Assemblea, el Masnou 17/12/2005 a les 19:30.

Comparteix