Mercat d'intercanvi? de què coi parleu?

Des de l'Assemblea Atzavara us volem proposar una nova experiència: Un mercat d´intercanvi, un espai on vendre tot allò que tenim en bon estat però no utilitzem. Però compte ! Hi ha normes de joc. Els calers no hi són acceptats. Per un dia, a la nostra vil·la, hi haurà un petit espai públic on no hi regnaran els diners ni el consumisme desmesurat! Del que es tractarà serà d´intercanviar, de negociar amb les pertinences, de bescanviar un objecte o servei pel d´un altre.

El mercat d´intercanvi no és una deixalleria, sinó un espai on poder bescanviar objectes que ja no us fan servei però poden necessitar o voler altres persones. Porteu tot allò que vulgueu ( roba, música, llibres, material de muntanya, mobiliari, objectes de decoració, estris de cuina, menjar o el que s´us ocorreixi); sobretot que estiguin en bon estat i es puguin utilitzar.

Què? Us engresca l´idea?

L´iniciativa pot semblar molt original tot i que no ho és tant. No fem res més que adoptar idees que ja s´han dut a terme a altres pobles, com el cas de la Fira de l´Intercanvi de Mieres, la degana de Catalunya, on van per la vintena edició. Evidentment, som modestos i el muntatge de Mieres, pels qui el coneguin, el veiem a anys llum. Nosaltres comencem amb les pors i dubtes de tot nou projecte.

Des d´Atzavara estem treballant per dur a terme el mercat d´intercanvi al Masnou el proper 15 de Gener.

Així que ja ho sabeu, quan acabeu de llegir-ho, i abans no s´us passi per alt, aneu cap al calendari i/o l´agenda i sota el 15 de Gener, en vermell, hi marqueu ben gran MERCAT D´INTERCANVI !!!!

Comparteix