Associació Veïns Ciutat Vila Jardí/Santa Madrona

Dades de l'entitat

Nom
Associació de Veïns Ciutat Vila Jardí - Santa Madrona
Adreça
Apartat de correos Nº 80
Codi postal
08320
Població
EL MASNOU
Comarca
Maresme
Telèfon
93 555 27 28
Adreça de correu electrònic associacioveinsvjsm@gmail.com
Àmbit
veïnal
Nombre de socis
43
Quota
VINT = 20 € ANUALS
nif
G 65051526

Informacions

ASFALTAT del carrer ARTESA DE SEGRE

Per fi han començat el treballs per l'Asfaltat del carrer ARTESA de SEGRE, s'ha hagut d'esperar i lluitar sense descans per obtenir les autoritzacions, permisos, de les diferents administracions de

PER FI S'HA ACABAT L'ASFALTATdel carrer ARTESA DE SEGRE

Els dimecres com ja sabeu els que en coneixeu, es un dia que estic absent de El Masnou, per motius que no venen al cas, però al arribar a casa a ultima hora de la nit tinc per costum donar una ulla

Enllaços interessants

CAMION creuat al final de Ciutat Vila Jardi

PER FI S'HA ACABAT L'ASFALTATdel carrer ARTESA DE SEGRE

Els dimecres com ja sabeu els que en coneixeu, es un dia que estic absent de El Masnou, per motius que no venen al cas, però al arribar a casa a ultima hora de la nit tinc per costum donar una ullada al meu correu i també al de la Associació de Veïns, i vaig quedar sorprès amb el d’en Daniel Gatti, soci i veí, el veí mes afectat per les obres del carrer Artesa de Segre tan en pro com en contra, però amb una visió privilegiada de les obres des de la seva terrassa en primera fila.
La sorpresa ha estat el contingut del seu e-mail, que us adjunto:
Hola Jordi, bona tarda

ASFALTAT del carrer ARTESA DE SEGRE

Per fi han començat el treballs per l'Asfaltat del carrer ARTESA de SEGRE, s'ha hagut d'esperar i lluitar sense descans per obtenir les autoritzacions, permisos, de les diferents administracions de les empreses implicades en el punt conflictiu del creuament alçat de l'autopista amb la carretera de Teià, i per tant a mes de les dues entitats, també hi estan implicades el ACA i SOREA.

La "revetlla" de Sant JOAN

A el mig del "Parc dels VIVERS" s'hi ha plantat una foguera, el fet no ha estat informat a els membres de la nostra associació.

Que tingueu una feliç REVETLLA.

Aneu amb compte amb els . . .petards !!!

PROBLEMATICA DE LA CIRCULACIO PEL CARRER CIUTAT VILA JARDÍ

Cruïlla PERILLOSA
La circulació de vehicles per el carrer Ciutat Vila Jardí, entre l´Avinguda Kennedy i el carrer Mare de Déu de Nuria, s´ha convertit darrerament en fortament perillosa, en especial per els vianants.

CRUÏLLA MOLT PERILLOSA

COL·LAPSES . . .com sempre . . . ! ! !

TRAILER que va provocar el col·lapse
El dimarts dia 23 d'octubre hi ha hagut el temut COL·LAPSE circulatori pel castigat carrer Ciutat Vila Jardí, com es de costum quan un tràiler desorientat entra al nostre carrer perquè no hi ha cap senyal indicadora del perill.

SOTA el PONT de l´AUTOPISTA

El piló de grava és la llavor i l'atracció pels els altres pilons que creixent al seu voltant.
Ja fa uns anys que durant les obres per la portada d'aigua de SOREA amb una canonada per sota de l'autopista hi apareixia una muntanya de grava, que els veïns creiem que en acabar l'obra es faria servir per a condicionar el entorn, però va passar el temps i ningú va fer res.

VORERA INEXISTEN Estem a la espera del DIA i hora per parlar

VORERA INEXISTENT
Les fotos son la evidencia del estat de la vorera que hi ha en la cruïlla del carrer Pep Ventura amb el carrer Avinguda Mare de Deu de Núria (antic torrent que esta soterrat)