PROBLEMATICA DE LA CIRCULACIO PEL CARRER CIUTAT VILA JARDÍ

Cruïlla PERILLOSA
La circulació de vehicles per el carrer Ciutat Vila Jardí, entre l´Avinguda Kennedy i el carrer Mare de Déu de Nuria, s´ha convertit darrerament en fortament perillosa, en especial per els vianants.

En primer lloc, es un carrer de dos direccions que es usat
especialment per entrar al Masnou per els vehicles procedents de Teià i de la carretera Nacional II, i no te cap senyal de limitació de velocitat i les aceres son molt estretes que inclòs en alguns llocs es impossible passar-hi.

Degut a la manca de qualsevol limitació de velocitat, els que hi circulen ho fan a velocitats inadequades.

Hom pensa que s´hauria de instal·lar algun sistema que limités la velocitat, tant sigui amb cartells limitadors com amb plataformes reductores de la velocitat.

Com a exemple, al Masnou tenim dos carrers:
Avinguda Kennedy: Entre el pont de l´autopista de Teià i la carretera Nacional II, hi han vuit senyals limitadores de velocitat (5 de 40 per hora, 1 de 30 i 2 de 20), a mes de cinc plataformes reductores. Es clar que es una zona perillosa per ser zona escolar, però per Vila Jardí també hi passen molts escolars i joves que retornen de les
escoles i de la zona esportiva.

================

Sóc Pepita Pla del C/ Vila Jardí, 30.

Estic d'acord amb la carta i voldria afegir que fa uns dies van estar apunt d'atropellar al meu fill a l'encreuament de Vila Jardí amb Mare de Déu de Núria. Ell creuava el pas de vianants i un cotxe que baixava de Mare de Déu de Núria a tota velocitat li va passar a pocs centímetres. Ell va fer un salt enrera i es va salvar per poc. És un encreuament perillós on ja hi ha hagut altres accidents de cotxe. S'haurien de repintar els passos de vianants i posar un semàfor o una senyalització més clara.

Salutacions cordials

Comparteix