QUI SOM?

El Masnou Basquetbol és una entitat esportiva, sense afany de lucre i dedicada a la pràctica i el foment del bàsquet. Els orígens del bàsquet al Masnou cal anar-los a buscar abans de la Guerra Civil que és quan s'ha trobat, de forma documentada, la creació del primer equip, l'any 1935. Després de passar durant tots aquests anys per diverses denominacions (CD Masnou, Casino Masnou i CB Masnou)el club agafa el nom actual del Masnou Basquetbol a finals del 1.982, com a resultat de la fusió de tres entitats existents fins llavors a la vila: el CB Masnou, el CB Ocata i l'Olimpia i, en bona part també, per la inminent construcció del Poliesportiu Municipal.
Actualment El Masnou Basquetbol compta amb 13 equips (sènior A i B masculí, sots-21 masculí, júnior masculí, cadet A i B masculí i cadet femeni, infantil masculí, pre-infantil femení, mini blanc masculí i mini blau mixte i pre-mini blanc mixte i pre-mini blau mixte), a banda, d'una escola de bàsquet dedicada als més menuts, d'entre cinc i vuit anys.
Des de fa 6 anys també tenim un conveni de col·laboració amb diversos col·legis públics i concertats del Masnou, per tal que entrenadors del nostre club ensenyin aquest esport com a activitat extra-escolar. A més, des de fa quatre temporades organitzem una lliga Interescolar de bàsquet on hi participen gairebé totes les escoles de la nostra vila.
Per a més informació podeu consultar la nostra web
Comparteix