A.VV. Amics del Bell Resguard

Registrada l'any 1991, l'Associació de Veïns de "Bell Resguard", o "Amics del Bell Resguard" que és com la coneixem avui, està formada pels veïns que viuen al Bell Resguard.

L'objectiu principal de l'A.VV. és contribuir a la bona convivència tant dins del Bell Resguard com amb l'entorn. Per a això, per una banda promou activitats socials, culturals, festives, esportives, etc. i d'una altra exerceix de representant dels veïns davant l'administració i altres institucions.

Us convidem a conèixer una mica millor el nostre web www.amicsbellresguard.org

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Registrada en el año 1991, la Asociación de Vecinos de "Bell Resguard", o "Amics del Bell Resguard" que es como la conocemos hoy, está formada por los vecinos que viven en el Bell Resguard.

El objetivo principal de la A.VV. es contribuir a la buena convivencia tanto dentro del Bell Resguard como con el entorno. Para ello, por una parte promueve actividades sociales, culturales, festivas, deportivas, etc. y por otra ejerce de representante de los vecinos ante la administración y otras instituciones.

Os invitamos a conocer un poco mejor nuestra web www.amicsbellresguard.org

Comparteix