BOTICA NATURAL ONGD

Dades de l'entitat

Nom
BOTICA NATURAL ONGD
Adreça
C/Àngel Guimerà,12, àtic,2ª
Codi postal
08320
Població
EL MASNOU
Comarca
BARCELONA-CATALUNYA-
Telèfon
935550682
Adreça de correu electrònic botica_natural2001@yahoo.es
Àmbit
social
nif
G17798190
Núm. registre local d'entitat
130
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
4708 -GIRONA

Enllaços interessants

vetllant per la salut dels més desvalguts

Resum atenció mèdica Setembre-2008 MADAGASCAR

ASSISTÈNCIA EN UN POBLAT AILLAT
El mes de setembre un altra equip va anar a Antanimora-Madagascar i durant un mes es van atendre a més de 2400 persones, afectades d´infeccions per cucs (filariasis,bilarziosis), hipertensió, micosis, problemes respiratoris i altres.

Resum atenció mèdica 2008-NÍGER

EQUIP DE CIRURGIANS PRACTICANT OPERACIÓ DE PRÓSTATA
El mes de juliol un equip es va desplaçar a Níger, per donar assistència a l'hospital de Zinder on es necessitava cirurgià uròleg.Així com portar icol·locar una pròtesi de cama a un nen a qui li havien tallat després d'una picada de serp.

PRESENTACIÓ DE L'ENTITAT

QUI SOM?
Botica Natural Ongd és una organització no governamental per al desenvolupament, de cooperació sanitària, de caràcter internacional, amb seu social a Catalunya,fundada l´any 2003.
És una associació sense ànim de lucre, declarada d´utilitat pública, independent tant confessionalment com políticament. La seva actuació es basa en el respecte als drets humans i a la dignitat de la persona.

CANVIS JUNTA DIRECTIVA

Amb data 23 d'octubre de 2008 s'aproven els canvis en la composició de la Junta Directiva de Botica Natural ONGD.
Actualment consta en el registre d'associacions de la Generalitat com:
-PRESIDENTA: Isabel Cusó Brosa
-SECRETÀRIA GENERAL: Rosa Mª Subirós Teixidor
-TRESORERA: Mª Carmen Ruiz Marin
-VOCAL 1ª: Rosa Mª Bonet Font

SUBVENCIÓ AJUNTAMENT DEL MASNOU 2008

Agraïm l'assignació de la subvenció de 6000 euros per part de l'Ajuntament del Masnou per tal de poder desenvolupar el nostre projecte d'ajut altament comunitari en els sectors salut i aigua i sanejament,al sud de Senegal,a la regió de Casamance, a la població d'Affiniam.
Aquest projecte el durem a terme el proper mes d'Abril 2009.

PROJECTE AL SUD DE SENEGAL

El dia 10 d´abril vàrem tornar d´Affiniam, al sud del Senegal,un equip de set persones format per professionals sanitaris i tècnics en aigua i sanejament.

SESSIONS D'INICIACIÓ AL CHIKUNG

A partir d'aquest mes de setembre 2009 comencem classes gratuites d'iniciació al Chikung als Casals per la gent gran al Masnou.
LLOCS I HORARIS:

ESPAI OCATA
Els dimarts a les 11 del matí
Contacte:Sra.Concha telf.935403740

CAN MANDRI
Els dimecres a les 11 del matí
Contacte:Sr.Francesc ( Cisco )telf.935556300

CAN MALET
Els dilluns a les 10 del matí
Contacte:Sra.Maria telf.935554726

IX FIRA DE LA SOLIDARITAT

El passat 19 de Setembre vàrem participar en la IX Fira de la Solidaritat del Masnou, fent tallers de salut, chi kung, formació en plantes medicinals, tècniques metamòrfiques, massatge i compartir amb la resta d´entitats les diferents tasques que duem a terme.

RELAXACIÓ AMB ALFONSO ACERO

El matí del dia 16 de febrer d'enguany, amb la col·laboració de l'Ajuntament de El Masnou que va cedir a Botica Natural ONGD la sala del 2n pis del Casal d'avis ca'n Malet, el prestigiós terapeuta Alfonso Acero ens va obsequiar amb una sessió de relaxació grupal i va signar exemplars del seu últim llibre "los cinco elementos".

SUBVENCIÓ AJUNTAMENT DE EL MASNOU 2009

La subvenció rebuda de l'Ajuntament de EL MASNOU de 6757,71 euros, anirà destinada al projecte "Antanimora salut" que es durà a terme la primera quinzena d'abril 2010 a Madagascar.
En la última estada al terreny l'any 2008 vàrem copsar com la pobresa extrema en què viuen els habitants del sud de Madagascar és causant d'un alt índex de malalties greus i estigmatitzadores com la lepra,la leishmaniosi, micosis...
motiu pel que hem prioritzat aquest projecte