Pere Parés: “Hem arribat lluny però encara hi anirem molt més”

CiU Masnou presenta públicament l’alcalde Pere Parés com a candidat a la reelecció a les eleccions municipals

El coordinador general de Convergència, Josep Rull, assisteix a l’acte de presentació de Parés per oferir-li tot el seu suport

CiU Masnou ha presentat aquesta tarda, en un acte públic a l’espai escènic Ca n’Humet -que s’ha omplert de gom a gom- l’alcalde del Masnou, Pere Parés, com el candidat a la reelecció de CiU El Masnou a les properes eleccions municipals, i la resta de l’equip que acompanya Parés en la candidatura.

Parés s’ha mostrat molt il•lusionat amb el repte de continuar sent l’alcalde del Masnou i amb què CiU continuï liderant el govern municipal “perquè seguim sent necessaris”. “CiU Masnou és la garantia del bon govern i que Masnou no doni l’esquena al procés que ha iniciat el país, “ ha assegurat el candidat. Parés s’ha mostrat molt orgullós de ser l’alcalde del Masnou i s’ha felicitat per la bona feina feta pel seu equip de govern i ha assegurat que “vol seguir sent l’alcalde del Masnou els propers quatre anys.” “Hem arribat lluny però encara hi anirem molt més”, ha remarcat. Així, Parés ha destacat obra de govern, com el sanejament de les arques municipals que ara permet a l’Ajuntament estar en situació de materialitzar projectes i d’engegar-ne de nous. En aquest sentit, Parés ha afirmat que “Avui el Masnou té capacitat de volar i tornar a somniar”. El candidat també ha explicat que durant aquest mandat s’ha prioritzat les persones i que per això s’han impulsat les polítiques socials per ajudar aquells que més ho necessiten en uns moments molt complicats.

Rull defensa la unitat per assolir la llibertat de Catalunya
El coordinador general de Convergència, Josep Rull, que ha volgut estar present en l’acte de presentació de Parés i el seu equip, ha assegurat que la candidatura de CiU Masnou “ofereix a la gent del Masnou el millor equip per conduir el futur del Masnou; gent corrent capaç de fer coses extraordinàries i que es compromet pels altres". Rull també ha manifestat que "CiU és garantia de bon govern i de veure i viure com aquest país assoleix la seva plenitud".

Fent ús d’un símil casteller, Rull ha comparat el procés de transició nacional amb els castells de dos de nou amb folre pels quals, per aixecar-los, cal fer una pinya molt gran. “Tots i cadascun de vosaltres, els catalans, sereu les manilles d’aquest castell, formarem part d’una pinya amb gent molt diversa per aconseguir els projectes més ambiciosos”, ha dit, i ha afegit que a Espanya no entenen què vol dir seny: “Es pensen que vol claudicar”, ha sentenciat, i ha dit que seny no vol dir això sinó que vol dir prendre la millor decisió en cada moment, i en aquest sentit, ha remarcat que “avui el més assenyat i responsable és fer un pas endavant cap a la llibertat.” “Catalunya no és viable com una comunitat autònoma més dins l’estat espanyol, però sí que ho és com un país d’Europa.” ha manifestat, ja que “generem prous recursos perquè la gent d’aquest país no pateixi com pateix”.

Comparteix