Pere Parés repeteix com alcaldable al Masnou

L’actual alcalde del Masnou, Pere Parés, ha estat escollit de nou candidat de CiU El Masnou per a concórrer a les properes eleccions municipals. L’assemblea de CiU El Masnou el va ratificar aquest mes de gener per unanimitat.

En el seu discurs davant dels assistents a l’assemblea, Parés ha fet una balanç del seu mandat en què ha destacat la “bona gestió econòmica que CiU ha fet a l’Ajuntament durant aquests 4 anys”, ja que en començar la legislatura l’Ajuntament passava per greus dificultats econòmiques i quatre anys més tard, “compta amb una tresoreria sanejada”. Parés també ha remarcat la rellevància que s'volgut donar durant aquesta legislatura a les Àrees de Serveis Socials i Educació, motiu pel qual hi ha hagut desatenció 0 tant a persones que puguin haver perdut l’habitatge o a infants que necessitin beques menjador.

El candidat ha subratllat així mateix la materialització de projectes com el centre d’emprenedoria de Casa del Marquès, el nou pavelló esportiu i el parc Vallmora, i ha afirmat que “el mou la determinació d’enllestir tots els projectes iniciats”. Per a Parés, la participació i mobilització ciutadana així com la promoció del municipi també han estat àrees que s’han potenciat en aquest mandat, i els masnovins i masnovines cada dia estan més orgullosos i orgulloses del seu municipi.

En acabar l’assembla de ratificació del candidat, CiU del Masnou va celebrar un dinar de militants i simpatitzants que va comptar amb l’assistència del coordinador general de Convergència, Josep Rull, i del president de CDC del Maresme, Joan Morell. Rull va voler felicitar Parés i va agrair la seva generositat per aquests quatre anys, i la seva determinació a tornar-se a presentar.

Comparteix