Salut i foc!

Dades de l'entitat

Nom
Colla de Diables del Masnou
Adreça
APDO Nº 59
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Comarca
Catalunya
Adreça de correu electrònic diablesmas9@gmail.com
Àmbit
cultural
Quota
10€ l'any
Data de constitució de l'entitat
02-10-1981

Qui som

Joel Barba

President de la Colla.

Enllaços interessants

Colla de Diables del Masnou, una entitat del poble que està relacionada amb el món del foc, i us farà divertir-vos a tots i totes al llarg del any.

Estudiem Junts el nou curs escolar 2020/2021

Malgrat la situació actual generada per al COVID-19, la Colla de Diables s'ha sumat en una campanya solidària aportant 100€ per a tots els infants del Municipi del Masnou. Aquesta campanya es per a les poblacions del Masnou, Alella i Teià,i vosalters, també podeu fer una aportació 100% Local, segura i Humana.

La Rua Diabòlica 2020 estrena novetats!

Aquest any la Rua Diabòlica començarà a la Nova Plaça de les Dones del Tèxtil aquest dissabte 22 de febrer a les 19:30h.

Sopa de Pedres i Tabals per Nadal

Divendres 13 de desembre

Es farà la cercavila amb la col·laboració dels Atabalats del Masnou, els quals també formen part de la nostre propia Colla de Diables del Masnou. La percussió començarà a les 18:30h al Mercat Municipal, i s'extendrà per les parades del mercat per fer la recollida d'aliments. Al finalitzar el Mercat, es pasarà per la Carnisseria Can Ventura, i per la fruiteria Flores, i també es visitarà la Nova Plaça de les Dones del Tèxtil.

Dissabte 14 de desembre

La Tardor ens porta el Castanyot 2019

Com cada any la Colla de Diables del Masnou ha organitzat el castanyot, que es farà el dijous 31 d'octubre. Una de les novetats d'aquest any serà el concurs de disfresses, on us podreu apuntar a la Plaça Ocata a partir de les 19:00h, i a les 19:30h, començarà la rua que finalitzarà a l'Altell de les Bruixes. També hi haurà una actuació dels Atabalats del Masnou, un espectacle dels Diables Juvenils-Infantils i també us repartirem les castanyes, el vi bo i la música. Per acabar la festa, farem el concurs de disfresses i també hi haurà premis.

Us ho perdreu?

Aquest divendres Botifarrada a la Hispanitat

La hispanitat és el genocidi que va comportar 520 anys de colonialisme destructiu. Cridem el poble per denunciar aquest abús perpetrat fa tants anys. En temps actuals, encara no han sabut ni tan sols fer un escrit per donar pas a l'arrepentiment d'aquest acte atroç. Es crida el poble i a tothom a fer una bona botifarra amb pa amb tomàquet! Aquest divendres 10 d'octubre tindrà lloc a la Plaça de Marcel·lina de Monteys. S'oferiran botifarres i begudes a preus populars (5 euros) i podreu gaudir de diversos espectacles d'ambientació.

Programació:

Els Diables del Masnou participen a la Festa Major de Sant Pere

Un any més, els diables es preparen per participar a la seva Festa Major. El dijous 27 de juny, començarem participant a la cercavila dels 3 elements, Terra Mar i Foc, tot estrenant la Nova Plaça de les Dones del Tèxtil a les 22:00h fins acabar a la platja d'Ocata, on hi haurà l'escenari per fer el pregó de la festa. El Divendres 28 es farà el correfoc Juvenil que començarà a Ca n'Humet a les 21:30h i s'acabarà a la platja d'Ocata on tot seguit començaran els focs d'artifici.

Cercavila de Sant Joan 2019

El diumenge 23 de juny els Diables Juvenils del Masnou ens prepararan una foguera a l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil.

A les 23:30h els Diables i Tabalers estaràn esperant-vos a Can Malet per rebre la flama, i en quant arribi a les nostres mans, farem una cercavil•la fins traslladar la flama fins a la Plaça de la República, l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil, on encendrem la foguera i també hi haurà un sopar organitzat per Òmnium Cultural.

Nou Curs de Formació CRE per a ser Diables de la Colla

Us volem informar de que el diumenge 31 de març de 2019, tindrà lloc el Curs de Consumidors Reconeguts com a Experts. Es un curs teòric i pràctic obligatori per a tots els nous membres que es volen apuntar a l'entitat dels Diables per a poder cremar, i per apuntar-se, cal tenir un mínim de 7 anys. El curs es farà a l'Altell de les Bruixes i per ser puntuals, cal estar a les 18:00h.

Per a més informació, podeu contactar a través d'aquest correu: diablesmas9@gmail.com

Torna la tradiccional Sopa de Pedres

18/12/2018

Torna la tradiccional Sopa de Pedres

La Colla de Diables del Masnou organitzarà la oncena Sopa de Pedres. Per fer-la possible, el divendres 21 de Desembre a les 18:00h es farà una cercavil·la amb els Atabalats de la Colla per recollir els aliments al Mercat Municipal, i passarem per les botigues de Can Ventura, al passeig de Roman Fabra, per a petits comerços del Carrer de Sant Miqueli finalitzarem a la botiga de Can Rac, al Carrer dels Mestres Villa.

Arriba la Flama del canigó 2018

Un any més, arribarà la Flama del Canigó al Masnou. El dissabte 23 de juny, hi serà present la Colla de Diables del Masnou, al Carrer Prat de la Riba, a la porta de l'Ajuntament a les 20:00h del vespre. Un cop hagi arribat la flama, es farà el cercavila fins a la Plaça Independència, on s'encendrà la foguera i continuarà la festa.

Pàgines