Salut i foc!

Dades de l'entitat

Nom
Colla de Diables del Masnou
Adreça
APDO Nº 59
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Comarca
Catalunya
Adreça de correu electrònic diablesmas9@gmail.com
Àmbit
cultural
Quota
10€ l'any
Data de constitució de l'entitat
02-10-1981

Qui som

Joel Barba

President de la Colla.

Enllaços interessants

Colla de Diables del Masnou, una entitat del poble que està relacionada amb el món del foc, i us farà divertir-vos a tots i totes al llarg del any.

Aquest divendres Botifarrada a la Hispanitat

La hispanitat és el genocidi que va comportar 520 anys de colonialisme destructiu. Cridem el poble per denunciar aquest abús perpetrat fa tants anys. En temps actuals, encara no han sabut ni tan sols fer un escrit per donar pas a l'arrepentiment d'aquest acte atroç. Es crida el poble i a tothom a fer una bona botifarra amb pa amb tomàquet! Aquest divendres 10 d'octubre tindrà lloc a la Plaça de Marcel·lina de Monteys. S'oferiran botifarres i begudes a preus populars (5 euros) i podreu gaudir de diversos espectacles d'ambientació.

Programació:

Els Diables del Masnou participen a la Festa Major de Sant Pere

Un any més, els diables es preparen per participar a la seva Festa Major. El dijous 27 de juny, començarem participant a la cercavila dels 3 elements, Terra Mar i Foc, tot estrenant la Nova Plaça de les Dones del Tèxtil a les 22:00h fins acabar a la platja d'Ocata, on hi haurà l'escenari per fer el pregó de la festa. El Divendres 28 es farà el correfoc Juvenil que començarà a Ca n'Humet a les 21:30h i s'acabarà a la platja d'Ocata on tot seguit començaran els focs d'artifici.

Cercavila de Sant Joan 2019

El diumenge 23 de juny els Diables Juvenils del Masnou ens prepararan una foguera a l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil.

A les 23:30h els Diables i Tabalers estaràn esperant-vos a Can Malet per rebre la flama, i en quant arribi a les nostres mans, farem una cercavil•la fins traslladar la flama fins a la Plaça de la República, l'antiga Caserna de la Guàrdia Civil, on encendrem la foguera i també hi haurà un sopar organitzat per Òmnium Cultural.

Nou Curs de Formació CRE per a ser Diables de la Colla

Us volem informar de que el diumenge 31 de març de 2019, tindrà lloc el Curs de Consumidors Reconeguts com a Experts. Es un curs teòric i pràctic obligatori per a tots els nous membres que es volen apuntar a l'entitat dels Diables per a poder cremar, i per apuntar-se, cal tenir un mínim de 7 anys. El curs es farà a l'Altell de les Bruixes i per ser puntuals, cal estar a les 18:00h.

Per a més informació, podeu contactar a través d'aquest correu: diablesmas9@gmail.com

Torna la tradiccional Sopa de Pedres

18/12/2018

Torna la tradiccional Sopa de Pedres

La Colla de Diables del Masnou organitzarà la oncena Sopa de Pedres. Per fer-la possible, el divendres 21 de Desembre a les 18:00h es farà una cercavil·la amb els Atabalats de la Colla per recollir els aliments al Mercat Municipal, i passarem per les botigues de Can Ventura, al passeig de Roman Fabra, per a petits comerços del Carrer de Sant Miqueli finalitzarem a la botiga de Can Rac, al Carrer dels Mestres Villa.

Arriba la Flama del canigó 2018

Un any més, arribarà la Flama del Canigó al Masnou. El dissabte 23 de juny, hi serà present la Colla de Diables del Masnou, al Carrer Prat de la Riba, a la porta de l'Ajuntament a les 20:00h del vespre. Un cop hagi arribat la flama, es farà el cercavila fins a la Plaça Independència, on s'encendrà la foguera i continuarà la festa.

IV Festa de la Percussió 2018

El dissabte 17 de març, els Atabalats del Masnou de la Colla de Diables faràn la quarta edició de la Perkufest. L'inici de la festa començarà a les 18:30h a la Plaça d'Ocata i es farà la cercavila amb les 7 colles convidades.

Carrers per on pasarà la Cercavila:
Plaça d'Ocata, Carrer del Pintor Villa, C/ de Pere Grau, C/ dels Capitans Comellas, C/ dels Mestres Villa, C/ de Tomàs Vives, C/ de Sant Miquel, Plaça de Marcel.lina Monteys.

Rua Diabòlica de Carnestoltes 2017

La Tradiccional Rua Diabòlica de Carnaval de la Colla de Diables tindrà noves sorpreses. El dissabte 25 de febrer començarem el dia fent diferentes activitats a l'Altell de les Bruixes. Hi hauràn els tabalers, les bruixes i els dimonis que seràn al carrer per fer molta gresca amb el públic que vindrà disfressat.

Les novetats d'aquest any, son uns tallers gratuïts per a tots els públics infantils, joves i adolescents. Aquí us detallem l'Horari de de les activitats.

Horaris de les activitats:

-De 16:00h a 19:00h, taller de Malabars de foc per a joves i adults.

Botifarrada a la Hispanitat'16 a la Plaça d'Ocata

La hispanitat és un genocidi que va comportar 520 anys de colonialisme destructiu.
Cridem al poble per a denunciar aquest abús que va haver-hi fa tants anys i que, en temps actuals, encara no han sapigut ni tan sols fer un escrit per a donar pas al arrepentiment d'aquest acte atros.
Es crida al poble i a tothom a fer una bona botifarra amb pà, tomàquet, gresca i xerinola!!

Horaris i preus:

El dimarts 11 d'octubre a la Plaça Ocata a partir de les 19:00h.

A partir de les 19:00h s'oferiran les butifarres i begudes a preus populars: 5€

Pàgines