Torna la tradiccional Sopa de Pedres

18/12/2018

Torna la tradiccional Sopa de Pedres

La Colla de Diables del Masnou organitzarà la oncena Sopa de Pedres. Per fer-la possible, el divendres 21 de Desembre a les 18:00h es farà una cercavil·la amb els Atabalats de la Colla per recollir els aliments al Mercat Municipal, i passarem per les botigues de Can Ventura, al passeig de Roman Fabra, per a petits comerços del Carrer de Sant Miqueli finalitzarem a la botiga de Can Rac, al Carrer dels Mestres Villa.

La Sopa de Pedres es farà el Dissabte 22 de Desembre coincidint amb la Fira Solidària a la Plaça d'antic Correus, (actual OAC).

La sopa s'estarà fent durant tot el dia i es repartirà sobre les 20:00h del vespre. Des del matí fins a la nit també hi haurà diferentes actuacions per animar la vetllada: cantades de nadales, El Grup d'atabalats de la Colla de Diables del Masnou, xocolatada, ball de bastoners...

Informació important i Solidària:

Com cada any, la Colla de Diables del Masnou vol participar amb el recapte de diners que es destinen per a la Marató de TV3, i participant, podreu fer el vostre propi tronc del Caga Tió perquè us l'emporteu a casa vostre i us portin els regals més desitjats.

Enguany, tracta sobre el càncer, ja que és una primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. Cada dia moren 28 persones de càncer, és a dir, més de 10.000 a l'any.

Gràcies a la investigació, a Catalunya, la supervivència al càncer ha crescut un 7% en els últims 10 anys i la mitjana se situa, actualment, en el 55%. Però malgrat els avenços que s'han fet en tractaments, mètodes de diagnòstic i prevenció, la incidència del càncer segueix sent molt alta:

1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones tindran càncer al llarg de la seva vida.

Aquest any, és per aquest motiu que captarem fons per la investigació biomèdica, ja que La investigació dona Vida.

Una Colla més neta!

L'Expresident de la Colla de Diables, Joan Bertràn, va voler comentar en una reunió sobre l'impacte dels residus de plàstic que es generen al llarg de l'any per part de tots, i el fet de que no reciclar-los, te un impacte mediambiental on els residus acaben a les nostres platges del Mar Mediterràni. Els plàstics acaben al mar, i els animals com els peixos, i tortugues marines s'alimenten a través dels nostres propis residus.

El nou objectiu de la Colla, ha estat eliminar els gots de plàstic en el moment de repartir la Sopa de Pedres, i també s'ha apostat per anar reduïnt els residus plàstics al llarg de l'any 2019. Amb aquest objectiu de ser més ecològics, també es vol potenciar de que les altres assocciacions del Masnou, s'agafin a la mateixa iniciativa.

Actualment els preus d'aquest envasos ecològics, ens donen a pensar de que son preus bastant elevats. Quan la societat comenci a comprar aquest productes d'un sol ús i biodegradables, entenem de que els preus començarien a baixar gràcies a les mentalitats de les persones que fem possible fer aquests petits gestos.

Comparteix