Taula Rodona: Educar en Valors

Les Dones D'Avui El Masnou, ens preocupem per els nostres joves. Per aixó volem compartir amb vosaltres amb dos ponents masnovins i molt relacionats amb el tema de Educar en valors.

Tal i com es deia a un article a La Vanguardia del passat Sant Jordi, (23/4/10) ¿Y si ejercemos de padres? de les Professores Chinchilla i Moragas del IESE..../..."Nadie da lo que no tiene. Tenemos que formarnos para ser los mejores referentes y ofrecerles lo que es realmente bueno para ellos a largo plazo..../... Los padres debemos ser los principales protagonistas en la educación de nuestros hijos. Nos jugamos su felicidad".

Si voleu compartir una estona amb Esteve Pujol (mestre y professor de mestres, a mes de psicòleg) i amb Imma Pulido, MBA de Esade amb mes de 25 anys d'experiència a les empreses i ara emprenedora, sou benvinguts, xarrarem de com fomentar en els nostres joves, valors i competències per ser emprenedors, i en paraules del Esteve, en el seu llibre EDUQUEM PERSONES "oferir idees, reflexions, propostes, suggeriments que col.laborin de manera senzilla amb la millor voluntat educadora de pares i mares, i proporcionalment del professorat d'infants i adolescents"

Us hi esperem a Gent del Masnou, el proper dimecres 2 de juny a les 7 de la tarda.

Comparteix