La 'Plataforma pel dret de decidir' anuncia que continuaran

La marxa multitudinària col·lapsa el centre de Barcelona i qüestiona el debat sobre l'estatut i l'actitud de Madrid · L'organització xifra la participació en 700.000 persones · Els manifestants van ocupar tot el trajecte entre la Plaça Espanya i la Plaça Catalunya
Milers de persones han acudit aquest dissabte a la crida que havia fet la Plataforma Tenim el dret de decidir. La manifestació ha ocupat completament la Gran Via des de la Plaça Espanya a la Plaça Catalunya, en un ambient lúdic i reivindicatiu, amb crits que reclamaven el dret de decidir i la independència.
La Plataforma convocant de la concentració ha dit de matinada que "pren nota del missatge rebut de la ciutadania i es responsabilitza de seguir donant continuïtat a la mobilització social defensant que som una nació i tenim el dret de decidir". L'abast de la mobilització, la més important viscuda a Barcelona de de les grans mobilitzacions contra la guerra de l'Irac, ha sorprés molts observadors polítics ja que només comptava amb el suport explícit d'ERC. En aquest sentit consideren que s'ha obert un nou cicle en relació al debat sobre l'estatut i les reivindicacions nacionals.
Comparteix