2ª Fase de la Senyalització Comercial

Busqueu en els monòlits els comerços de Qualitat
Com segurament ja heu pogut comprovat donant un passeig pel Masnou, ja estan col·locats el MONÒLITS en la seva segona part de la Senyalització Comercial, els quals tenen com a objectiu principal, millorar i consolidar l´atractiu del nostre comerç. Són elements d´identificació que facilitaran el reconeixement per part dels consumidors de quins són els nostres comerços federats aquests estan ubicats als següents llocs:

- ZONA MASNOU ALT

- Almeria / Joan XXIII
- Ramon y Cajal / Pau Casals

- ZONA MASNOU CENTRE

-Pça Marcel.lina Monteys/Sant Miquel/Roman Fabra
-Pça. Espanya / Roman Fabra

- ZONA MASNOU MAR

- Pça. Llibertat/Nacional II
- Prat de la Riba /Mare de Déu de Núria

La informació d´aquests monòlits l´anirem canviant regularment depenent de les altes com a federats i les baixes que es puguin produir.

Característiques del monòlits;

- Un cartell tipus plafó de mides 2 x 1 mts. realitzat en xapa galvanitzada i impressió digital, tapat per la seva part superior de forma el·líptica a on consta el mapa del Masnou, la relació de socis, per nom del comerç, per cada una de les tres zones comercials, el color distintiu de cada activitat comercial, a on estan situats dins del mapa, l´anagrama de la Federació del Comerç amb el pictograma d´identificació comercial de la Generalitat de Catalunya i el logotip que hem considerat més adient del nostre comerç:

"COMERÇ FEDERAT, COMERÇ DE QUALITAT"

Comparteix