VOCALIA DE CULTURA

Organitza el programa anual d'exposicions i mostres periòdiques a la sala d'exposicions de l'Associació.
Organitza al llarg de l'any diverses conferències, presentacions de llibres, concerts musicals i cant coral, projeccions, cursos i tallers de formació teatral, recerca històrica, escrits i cròniques en el Butlletí de Gent del Masnou, etc.


EXPOSICIONS CELEBRADES L'ANY 2013:

Fotografies dels "50 Anys de la Nevada del 1962", Pintures de Neus Francesc, Pintures de Victòria Torrelles, Pintures de Rosalia Ramentol, Pintures de Glòria Ferrero, Fotografies de Toni García, Pintures d'alumnes de l'escola de Queralt Viladevall, Obres de l'artista masnoví Joan Comellas, commemorativa del centenari del seu naixement, Creacions artístiques de Joan Condal, Olis de Frederic Burnat, Il·lustracions de Xavi Socias i Fotografies de "El Masnou vist amb 50 anys de diferència" de Teresita Torres i Joan Muray.


CONFERÈNCIES:

Última Conferència celebrada:
16/11/2013 "Parlem de Bolets", conferència i mostra gastronòmica organitzada per Amics Antics Escoltes del Masnou.


TEATRE:

CURSOS-TALLERS DE TEATRE PER A NENS, JOVES I ADULTS

Si t'agrada descobrir el que ets capaç d'expressar amb el teu cos i la teva veu. Si ets dels qui agrada jugar a ser un altre. NO HO DUBTIS. VINE I...ACTUA!
INFORMACIÓ: 627 63 00 82 (Oriol Colomer) i 676 33 41 44 (Aina Ripol)


"DIUMENGE AMB LLETRES"

Vetllada artística, literària, musical, cada darrer diumenge de mes a les 7 de la tarda a càrrec del Grup Rauxa de Gent del Masnou. S'anuncia prèviament al Butlletí de Gent del Masnou.


CORAL XABEC:

Dins de la vocalia de Cultura s'hi aplega la CORAL XABEC, membre de la Federació Catalana (FCEC), amb una trentena de cantaires, dones i homes, dirigits per Montserrat Llagostera.
Si us agradar cantar i voleu integrar-vos a la nostra Coral, adreceu-vos al local social de Gent del Masnou qualsevol dimarts, a les 21,30 hores i contacteu amb la directora (Montserrat Llagostera) . No és imprescindible tenir coneixements musicals.

ACTUACIONS DE LA CORAL XABEC DURANT L'ANY 2013:

24/3 Missa deL Diumenge de Rams a la Parròquia de Sant Pere del Masnou
12/5 Can Malet. Participació al recital poètic de Núria Feliu organitzat per El Masnou Decidim.
29/6 Ofici de Festa Major a la Parròquia de Sant Pere del Masnou.
30/6 Concert de Festa Major de Sant Pere del Masnou
11/9 Ofrena Floral a la plaça de l'11 de setembre del Masnou.
5/10 Participació amb d'altres agrupacions corals al Festival de Cant Coral del Maresme a la Parròquia de Sant Pere del Masnou. Concert a favor de Càritas.
17/11 Participació amb d'altres agrupacions corals a la missa de celebració del tercer aniversari de la dedicació de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona.
21/12 Concert de Nadal a la Parròquia de Sant Pere del Masnou a benefici de la Marató de TV3 i Càritas de Sant Pere.
22/12 Cantada de nadales a la Casa Benèfica del Masnou.
22/12 Cantada al pessebre del carrer Sant Rafel del Masnou.