VOCALIA ESPORTIVA

Si bé la vocalia esportiva no integra directament cap activitat esportiva per raons de que aquestes activitats demanen unes característiques específiques quant assegurances, federació..., sí que alguns socis a títol particular fan caminades cada dilluns i excursions pel país regularment. Aquesta regularitat a donat nom al grup, són els DILLUNAIRES que cada dilluns fan una DILLUNADA.

Podeu visitar el blog dels dillunaires http://www.dillunaires.blogspot.com.es/ on trobareu informació més precisa. Però aquí us farem un resum:

L'any 2007 va ser el Canigó, cim mític del nostre Pais, l'any 2008 va ser la pujada a un altre cim mític i dels que tenen el mite de les bruixes... el Pedraforca pel canal de Verdet, el 2009 no havia de faltar un altre cim de les característiques dels anteriors... el Puigmal. El 2010 la fita va ser el cim de la Pica d'Estats, el cim més alt de Catalunya, el 2011 mitjançant dos intents van assolir el Gran Tuc de Colomers a la Vall d'Aran, el 2012 un altre cim mític de la Vall d'Aran, el Montardo i el 2013 una ruta circular pel Parc Nacional d'Aigüestortes amb l'ascenció al Coll de Monastero. Es evident que les sortides dels dillunaires a més a més del fet d'anar coneixent-se del nostre entorn es marquen reptes importants... Penseu que cada any són un any més grans, però pel que estan aconseguint, cada cop semblen més joves.

Que per molt anys pugueu passar-vos-ho bé tots junts i ens pugueu explicar les aventures.