VOCALIA RECREATIVA

Organitza diferents activitats lúdiques i d'esbarjo, entre les quals destaquem els Cursos de Balls de Saló, visites culturals a diferents llocs, la Trobada Anual d'intercanvi de Plaques de Cava el darrer diumenge de novembre i la Fira cultural i comercial de Santa Llúcia el mes de desembre.

TROBADA ANUAL D'INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA:
XV TROBADA

Diumenge 24 de novembre de 2013, de 10 a 14 hores al carrer de Pere Grau es va celebrar la XV Trobada durant la qual es presentà la nova placa de la sèrie "Vaixells de la Marina de Vela del 1800" amb la silueta de l'embarcació històrica anomenada "Llagut" , edició limitada embotellada per Caves Roura d'Alella; al mateix temps, amb motiu del XV aniversari de trobades, els compradors de l'ampolla van rebre una segona placa commemorativa amb el logo de Gent del Masnou.
Tots els compradors de l'ampolla van participar en diversos sorteigs de lots de cava i pastisseria cedits per establiments comercials de la vila.
Agraïm la col·laboració de:
Ajuntament del Masnou, C.P.C., ACP Bagà, Xapes.net, C.P.C. Catalunya, Associació d'Amics del carrer Pere Grau, Can Mai Tanquis, Can Rac, Celler del Mar, Can Colomé, Caves Roura, Caves Blancher, Col·legi La Immaculada, Condis-Pere Grau, Novetats Pradell, Pastisseria Miquel, Revista LA CLAU, HITE S.A

CURSOS DE BALLS DE SALÓ:
Darrer Curs celebrat (46è) del 20/9 al 20/12 de 2013
Tots els divendres, de 20,30 a 22 h.
Rock, tango, cha-cha-cha, vals, fox, pas doble, mambo, etc.
Places limitades.
Preu per parella: 75 € SOCIS i 85 € NO SOCIS
INSCRIPCIONS: A Gent del Masnou, carrer del Doctor Agell, 9, de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
Telèfon d'informació: 931268220

XVI FIRA DE SANTA LLÚCIA DEL MASNOU -ANY 2013).
DIES 6, 7 i 8 DE DESEMBRE DE 2013 AL PATI DEL CASINO DEL MASNOU EN COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ DE COMERÇ DEL MASNOU