GRUP MUNICIPAL ICV - EUiA

Dades de l'entitat

Nom
Grup municipal ICV-EUiA
Adreça
Prat de la Riba, 1
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Comarca
El Maresme
Telèfon
628131874
Adreça de correu electrònic icvmasnou@elmasnou.cat
Àmbit
polític
Nombre de socis
45

Qui som

Màxim Fàbregas i Añaños

Portaveu del GM d'ICV-EUiA

Elena Crespo i Garcia

Regidora d'ICV-EUiA

Informacions

Acte d'ICV-EUiA

ICV-EUiA del Masnou, en els treballs previs a la confecció del seu programa per a les eleccions municipals del proper 24 de maig, ha programat dos actes, que s’engloben en el cicle que hem titulat

Acte d'ICV-EUiA

ICV-EUiA del Masnou, en els treballs previs a la confecció del seu programa per a les eleccions municipals del proper 24 de maig, ha programat dos actes, que s’engloben en el cicle que hem titulat

ICV-EUiA del Masnou aconsegueix millorar els ajuts per al pagament de l’IBI

El Ple de l’Ajuntament del Masnou del passat 21 d’abril va aprovar, a proposta d’ICV-EUiA, modificar les condicions que ERC-CiU havien fixat per poder accedir a ajuts per al pagament de l’IBI de 2

L’Ajuntament del Masnou aprova una moció d’ICV-EUiA per commemorar la proclamació de la Segona República.

El Ple del 21 d’abril va aprovar, amb els vots en contra de C’s i PP, una moció d’ICV-EUiA en commemoració del 85è aniversari de la proclamació de la 2a República

Moció d'ICV-EUiA contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional

El Grup Municipal d'ICV-EUiA ha presentat una moció en defensa de les polítiques de lluita contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional.

Moció d'ICV-EUiA contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional

El Grup Municipal d'ICV-EUiA de l'Ajuntament del Masnou ha presentat una moció en defensa de les polítiques de lluita contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional.

ICV-EUiA presenta una moció contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional

El Grup Municipal d'ICV-EUiA de l'Ajuntament del Masnou ha presentat una moció en defensa de les polítiques de lluita contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional.

Enllaços interessants

Pàgina inicial d'Iniciativa
Pàgina web local d'ICV del Masnou
Blog d'EUiA del Masnou

ICV-EUiA demana a la Generalitat un grup més de P3 a l’ensenyament públic per al curs 2018-2019 i una planificació de la oferta educativa per als propers cursos escolars

ICV-EUiA del Masnou ha presentat una moció al Ple denunciant la situació que, per al curs 2018-2019, afecta un mínim d'11 famílies del nostre poble, que corren el risc de no gaudir d'una plaça de P3 a una de les escoles públiques com a conseqüència d'una oferta insuficient de places de P3 feta per la Generalitat de Catalunya.

La moció planteja treballar amb dos objectius:

El Masnou aprova una proposta d’ICV-EUiA per elaborar el Pla municipal de prevenció i atenció de les drogodependències.

El ple del 19 d’abril va aprovar una moció d’ICV-EUiA que acorda redactar un nou Pla de Drogodependències que afegeixi, a les actuacions de prevenció, d’altres relacionades amb l’atenció a les persones drogodependents i les seves famílies.
La moció valora positivament les actuacions de prevenció de les drogodependències realitzades en els darrers 8 anys i posa de manifest la necessitat de donar un pas més enllà.

Moció d'ICV-EUiA en commemoració del 86è aniversari de La Segona República

La moció, que serà debatuda en el Ple del proper dijous, dia 27 d'abril, recorda que el passat 14 d'abril es van complir 86 anys de la proclamació de La Segona República.

La Segona República va posar en marxa un programa de canvi social basat en la reforma agrària i el protagonisme del moviment obrer, la separació de l’Estat i de l’Església, el control democràtic dels cossos armats, una ambiciosa feina educativa i cultural i una resposta política a la pluralitat nacional de l’Estat espanyol, en què es reconeixien els estatuts d’autonomia de Catalunya, Euskadi i Galícia.

ICV-EUiA aconsegueix que, l’any vinent, la tarifació social sigui una realitat al Masnou

Una moció d'ICV-EUiA, sobre la qual podeu trobar més informació en aquest enllaç, i que va ser aprovada en el ple del passat 22 de setembre, farà possible que, l'any 2017,al Masnou s’apliqui la Tarifació social.

El Masnou, a proposta d'ICV-EUiA, exigeix l'aturada d'instal·lació de comptadors telegestionables

Davant la inquietud que la instal•lació dels nous comptadors elèctrics ha generat entre molts veïns i veïnes del Masnou, el Grup Municipal d’ICV-EUIA va presentar una moció al ple de l’Ajuntament que ha estat aprovada el passat 22 de setembre.

La moció, que trobareu en aquest enllaç, i que va ser aprovada per tots els grups a excepció del PP:

Moció d'ICV-EUiA per redactar un Codi ètic i de Bona conducta a l'Ajuntament del Masnou

El Grup Municipal d’ICV-EUiA de l’Ajuntament del Masnou ha presentat una moció per redactar un Codi Ètic i de Bona conducta a l'Ajuntament del Masnou.

Moció d'ICV-EUiA contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional.

El Grup Municipal d'ICV-EUiA de l'Ajuntament del Masnou ha presentat una moció en defensa de les polítiques de lluita contra la Pobresa Energètica i l'Emergència Habitacional.

La moció, que serà debatuda en el Ple del proper 19 de maig, recorda que, en els darrers 7 anys, a Catalunya s'han produït 68.724 desnonaments i que, a data d'avui, 320.000 famílies es troben amb problemes per fer front al pagament dels seus subministraments d'aigua, gas i electricitat.

Moció d'ICV-EUiA en defensa de l'escola pública i contra el tancament de línies de P3

El Grup Municipal d'ICV-EUiA de l'Ajuntament del Masnou ha presentat una moció en defensa de l'escola pública i de rebuig al tancament d'aules i línies de P3
La moció, que serà debatuda en el ple del proper dijous, dia 17 de març, denuncia les retallades que, en els darrers anys, ha patit l’escola pública a Catalunya i que s’han traduït en el tancament d’aules, la massificació d’alumnes i una greu mancança d’inversions en el manteniment i la construcció de nous centres.

Participació? Transparència? Al Masnou NO, Gràcies!

Una cosa són les paraules i altra els fets!
Una bona mostra d’això és el que va succeir en el Ple del passat 18F, a on va quedar ben palès com interpreta l’alcalde del Masnou les partitures de la participació i la transparència en l’activitat municipal.
A la proposta de nou Reglament Orgànic Municipal (ROM), el que podríem considerar com la “Constitució del Masnou”, el nostre grup va presentar 43 esmenes i TOTES ELLES van ser rebutjades per ERC-CIU.

Moció d'ICV-EUiA demanant que, al Masnou, s'impulsi la transparència, el bon govern i la participació ciutadana.

El Grup Municipal d’ICV-EUiA ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament demanant que, al Masnou, es promogui la transparència, el bon govern i la participació ciutadana.
La moció, que es debatrà en el Ple del proper dijous, 18 de gener, planteja un seguit d’acords exigint actuacions, tant al govern de la Generalitat com al govern municipal, per tal que la Llei catalana 19/2014, de 29 de setembre, sobre Transparència, accés a la informació pública i bon govern sigui quelcom més que un paper mullat.

Entre els acords proposats ressalten:

Pàgines