Adjudicats els 71 habitatges per a joves al sector Llevant

Imatge dels 3 edificis per a joves del sector Llevant
El passat 23 de juny, a Ca n´Humet, es va celebrar el sorteig per adjudicar els 71 habitatges de lloguer construïts al sector del PP10 “Llevant”.
En aquesta promoció s´han inclòs habitatges per a persones amb mobilitat reduïda i també per a famílies monoparentals.
Aquests 71 habitatges, d´1 i 2 dormitoris, formen la major promoció d´habitatge protegit feta al Masnou i també a molts dels municipis del Maresme, i s´han d´afegir als 18 situats a Can Jordana, que van ser lliurats ara fa pocs més de dos anys.
Si tenim en compte que els primers 20 habitatges per a gent gran estan en una fase avançada de construcció al c/ Josep Tarradelles i que, passat l´estiu, començarà la construcció de 36 habitatges més per a la gent gran al c/ Joan XXIII, creiem que la tasca efectuada per la regidoria d´Habitatge, des de la seva creació el mes de juny de 2003, es pot considerar força satisfactòria.
L´aposta de la nostra coalició per facilitar l´accés a l´habitatge als sectors més desfavorits, que compta amb el ple suport del govern municipal, ha possibilitat que, en aquests 6 anys, 89 joves del municipi, alguns acompanyats de la seva parella i els seus fills, hagin pogut exercir el seu dret a disposar d´un habitatge digne i de qualitat i en unes condicions econòmiques molt avantatjoses i que, en pocs mesos, a aquests joves s´afegeixin les persones grans que resultin adjudicatàries dels 20 habitatges de Josep Tarradelles.
Aquesta actuació també ha permès que, per primera vegada, l'Ajuntament disposi d'un habitatge destinat a acollir temporalment a persones que passin per un moment d'especial dificultat, que serà gestionat pels Serveis Socials del municipi
Comparteix