A.E.F.S. Masnou Interdinámic

FEMINI
Al 1996 un grup d'amics pensen en la possibilitat de continuar gaudint del futbol sala, acabada la seva etapa en l'escola de primària, unint-se com entitat. Aquesta idea esdevé mitjançant el suport de qui, llavors, és l'entrenador de l'equip, Manuel Castro. L'escenari personal que li embolica provoca una distància obligada entre ell i l'equip, de manera que les regnes han de ser preses per qui avui continuen encapçalant el club. Mitjançant l'actual junta directiva i el suport d'una gran quantitat de persones que han prestat la seva col•laboració incondicional, a l'any 2000 es porta a terme la fusió amb el F.S. Masnou, fet, a partir del qual, l'entitat rep una gran impulsió.

Actualment l'A.E.F.S. Masnou Interdinàmic està formada per l'escola de futbol sala, amb dos equips prebenjamins, un benjamí, un infantil i el femení infantil; per tres equips femenins en les categories de juvenil, primera divisió catalana i Div. Plata Nacional; i cuatre equips masculins, un infantil, un juvenil, un Senior a segona divisió “B” i un Senior a 1ª Div. Territorial.

El funcionament de l'entitat radica en el treball conjunt de totes i cadascuna de les persones que, amb suport i constància, col•laboren activament, rebent a canvi la satisfacció de saber que nens i nenes estan gaudint i s'estan educant. Perquè en l'A.E.F.S. Masnou Interdinámic el que preval són les persones.

Comparteix