En marxa el cicle de xerrades sobre drogodependències organi

El cicle de xerrades organitzades per l'associació La Fulla en col·laboració amb l'Ajuntament ja està en marxa. El dimecres 3 d'octubre va tenir lloc la primera, a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines. Durant la xerrada, i a través de diverses eines, el psicòleg de l'esport i psicoterapeuta Albert Soldevilla, que dirigeix el cicle, va ajudar els assistents a entendre per què els adolescents s´apropen al consum de drogues, quines persones i organitzacions són responsables d´aquests nois i noies, i de quina manera es pot detectar aquest consum i buscar mecanismes per prevenir-lo.
El cicle de xerrades s'estén durant els mesos d'octubre i novembre, sempre al voltant del tema del consum de drogues i les estratègies per prevenir-lo. La propera serà el 31 d'octubre, a les 19 h, sota el títol "Claus per a l'abordatge familiar del consum de drogues en la infància i l'adolescència", a l'equipament cívic Els Vienesos.
El cicle respon a l'interès d'aquesta associació per apropar la ciutadania, de la manera més pràctica i eficaç possible, a la prevenció de les drogues, un tema extremament delicat.
Comparteix