Qui som?

En l´actualitat el consum de drogues com el cannabis o la cocaína i l´aparició d´altres fenòmens associats, en especial a la nit, com el consum d´alcohol en espais públics de les ciutats (botellón), suposen una preocupació important per les famílies, responsables polítics i per la societat en general.Des de fa anys s´ha produït un increment notable en el seu ús, provocant l´aparició d´una subcultura juvenil promotora de l´ús d´aquestes drogues. El seu consum depèn de tres factors: els seus efectes, els factors personals i els factors de risc relacionats amb els significats socials.

La Fulla es una Associació d´ Ajuda a Families de Drogodepenents; sense ànim de lucre, no confessional i independent de tota fil.liació política.

Informació General

Dirigida a totes aquelles persones que requereixin informació sobre el tema de les “Drogodependències”. Es transmeten coneixements sobre tots aquells aspectes relacionats amb l´educació per la salut i la resolució a conflictes que puguin resultar útils i necessaris conèixer.

Específicament també s´aborda:

La prevenció i identificació des de la família de possibles conductes de risc.

El desenvolupament d´hàbits de vida saludables i factors de protecció.

Les transformacions que els hàbits de vida poc saludables produeixen en la personalitat i la conducta de les persones.

Els passos necessaris a seguir perquè una persona amb problemes de consum de substàncies arribi a demanar tractament.

Els recursos públics on anar.

Per més informació / consultes correu: associacio.lafulla@gmail.com

Comparteix