Qui som?

Lleureka – Projectes Educatius, és una associació de lleure infantil i juvenil sense ànim de lucre, que neix al febrer de 2004 amb la finalitat d´oferir serveis lúdics de qualitat a la població del Masnou.

L´entitat està formada per professionals del món de l´educació formal i no formal. Una mestre d´educació infantil, dos educadors socials, una directora de lleure, un treballador social i una educadora ambiental, són les persones que integren Lleureka. Aquest equip humà es el responsable de planificar i dur a terme projectes educatius amb el compromís d´acompanyar els infants i joves en el procés de socialització, a partir dels principis de solidaritat, autonomia i responsabilitat social.

Al llarg d´aquests nou anys d´existència, Lleureka ha procurat sempre que els participants dels seus projectes prenguin consciència dels fenòmens més rellevants de la realitat social dins d´un context de diversió i aprenentatge.

Són diverses les activitats i projectes que l´associació ha emprès en els darrers vuit anys: casals d´estiu, estades de vacances, activitats extraescolars… i altres actuacions concretes en col·laboració amb altres associacions culturals i juvenils del Masnou.

Comparteix