PRESENTACIÓ DEL LLIBRE BLANC DEL COMERÇ NO SEDENTARI

HO HEM ACONSEGUIT!

El dia 25 de gener de 2005, es va fer la presentació a la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, el Llibre Blanc del comerç no sedentari a Catalunya.

L´acte va estar presidit pel Conseller de Comerç, Consum i Turisme, el Sr. Josep Huget, pel Director General de Comerç, i el President de la Federació Catalana d´Associacions de Marxants Francisco Vega, en el que van estar convidats els representants de les associacions que composen la FCAM: El Gremi d´Encantistes i Marxants de Barcelona, les associacions de marxants de Girona, Tarragona i Lleida, i per descomptat l´Associació de Marxants del Maresme, així com diferents mitjans de comunicació.

El Llibre Blanc, és un recull de dades referents a l´oferta comercial dels mercats a l´aire lliure, els dies i llocs de celebració, els sectors d´oferta, els hàbits de consum dels clients, l´ocupació, la normativa aplicable, i tota l´informació rellevant que genera aquest canal de comercialització tan antic i tradicional i, alhora, actual i amb opcions de futur.

La Generalitat a tramés a tots els ajuntaments de Catalunya aquest Llibre Blanc per tal de sensibilitzar de l´importància que tenen els mercats, com oferta a l´aire lliure, per la seva accessibilitat, proximitat, amplitut d´oferta, competitivitat de preus, dinamització comercial, i punt de trobada dels ciutadans.

També vol advertir dels reptes que representa, tan pels propis marxants, com per les administracions, especialment Ajuntaments i la Generalitat, uns per actualitzar la seva oferta de productes i qualitat de servei, i altres per dotar dels equipaments i entorns més adients per accès als usuaris, així com la formació i capacitació adequades.

NOTA
Tenim a l´Associació una còpia del Llibre Blanc a disposició de tots els nostres associats, que previament així ho sol•licitin.

Comparteix