que oferim

COL•LEGITS primària, secundària i ESO.

Pel més petits

- L´ esperit del bosc.
- El misteri de la muntanya.
- Escolta, mira i toca.
- El bosc, la casa dels animals.
- Contes i jocs al bosc.
- Foc de camp.
- La visita dels gnòmons.

Tant els jocs, els contes i el foc de camp són unes activitats que corren a càrrec del grup d´animació “ Quin fart de riure”.

Secundària i ESO

- Iniciació al naturalisme.
- Curs d´iniciació a la Ornitologia.
- Curs de les aus rapinyaires.
- Taller de rastres de fauna salvatge.
- Xerrades, taller col•loqui sobre animals en perill d´extinció.
- Curs sobre Fauna Mediterrània.
- Ecosistemes
Tant la iniciació al naturalisme com el taller de rastres són els cursos estrella d´Ursus. Aprendre ha identificar la fauna salvatge pels rastres que deixa convertint als participants en autèntics indis. Sabent distingir petjades, caus i altres multituds de rastres que deixen els animals en el bosc. La iniciació al naturalisme permet aprendre com organitzar les jornades de camp creant parcel•les estudiant i classificant tot el que si troba. Convertint als participants amb científics aficionats.

COL•LECTIUS : CASALS, ASSOCIACIONS, ETC

Aquestes activitats van encarades a qualsevol grup que vulgui activitats ocasionals relacionades amb la natura. Són de caràcter divulgatiu, molt innovadores i dinàmiques. També realitzem tallers i cursos pels que necessitin continguts tècnics.

CONFERENCIES :
- Llop
- Os
- Llúdriga
- Linx
- Cérvol
- Habitants dels nostres boscos ( des de la guineu a la musaranya)
- Aus rapinyaires

ALTRES :
- Tallers de rastres de fauna
- Curs de rapinyaires
- Exposicions de fauna
- Exposicions de fotografia de natura

Les exposicions de fauna tenen el títol de “natura, supervivència i adaptació” en una sala exposem una quantitat de material i fotos extrets de la natura ( plomes, petjades, cranis, nius, ossos, etc. Acompanyat d´un guia expliquem les estratègies que desenvolupen els diferents essers vius per sobreviure al bosc. Les fotografies de natura van ha càrrec del meu gran amic Xavi Margaix. Aquest viatger infatigable fa més de deu anys que treballa de vigilant al parc del Litoral. Ha publicat dos llibres de fotografia de natura sobre parcs del Maresme. La qualitat de les seves fotos fan que et vingui de gust perdre‘t .

ACTIVITATS MEDI AMBIENTALS

Com podeu veure tenim activitats per tothom. Per de la preparació i l´ experiència del nostre equip es basa amb temes de reciclatge, ecologia, consum, contaminació i energia. És en aquest sentit que podem oferir activitats de tallers, xerrades, conferències i cursos sobre aquestes matèries en concret.

Comparteix