CLUB NÀUTIC EL MASNOU

Dades de l'entitat

Nom
CLUB NÀUTIC EL MASNOU
Adreça
C/ Passeig Maritim, s/n
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Telèfon
93 555 06 05
Fax
93 540 06 62
Adreça de correu electrònic comunicacio@nauticmasnou.com
Àmbit
esportiu

Qui som

Maria Glòria Aragó Pont

Presidenta

Domingo M. Targarona Cosp

Vicepresident 1r

Antonio del Río Huertas

Vicepresident 2n

Maribel Cadenas Pozas

Comodora

Antoni Schilt Nadal

Tresorer

Josep Pagès Rejsek

Secretari

Mònica Azón Analda

Directora Esportiva de Vela

HISTÒRIA:

Els orígens del Club Nàutic El Masnou es remunten a començaments dels anys 50, quan un grup d’amics, en el seu afany de reviure l’antiga tradició marinera de la vila, van pensar en la necessitat de crear un Club on agrupar i facilitar la pràctica dels esports nàutics.

SEU SOCIAL

La seu social del Club Nàutic El Masnou es troba ubicada immediatament abans de l’accés al Port Esportiu. Construïda l’any 1967, està distribuïda en planta principal, planta noble i planta baixa.

BASE NÀUTICA

Inaugurada el 21 de març de 1999, la Base Nàutica es troba ubicada en el Port Esportiu i compta amb una superfície de 2.500m2.

L’edifici de la Base Nàutica, amb una superfície de 1.600m2 és la seu de l’Escola de Vela i la Secretaria esportiva, des d’on es coordina tota l’activitat nàutica.

Les seves instal•lacions tenen l’equipament necessari per poder dur a terme el programa d’ensenyament teorico-pràctic, amb una metodologia que persegueix una correcta evolució esportiva i motriu.

INSTAL•LACIONS ESPORTIVES

La zona wellness del Club Nàutic El Masnou és l'espai destinat a l'esport, la bellesa i la salut, dividit en tres àrees de serveis.

A l'àrea esportiva s'hi imparteix un ampli programa d'activitats dirigides, alhora que compta amb una sala de fitness amb equipament d'última generació.

Aquesta zona acull també un servei de fisioteràpia i estètica a disposició de tots els socis i sòcies del Club.

I completa aquesta àrea un tercer espai de spa, equipat amb un circuit d'aigües i una zona termal amb vistes al mar.

CENTRE DE THALASSOTERÀPIA

Restaurant Club Nàutic el Masnou

En el port esportiu d'El Masnou, amb excel•lents vistes al mar i amb una amplia i acollidora terrassa, elaborem una cuina mediterrània basada en productes de primera qualitat. A més d’ un menú diari i un menú pel cap de setmana, confeccionem menús per a grups que celebren ocasions especials.

Tel. 93 555 29 09

http://www.elrestaurant.es/

https://www.facebook.com/elrestaurantnauticmasnou