BASE NÀUTICA

Inaugurada el 21 de març de 1999, la Base Nàutica es troba ubicada en el Port Esportiu i compta amb una superfície de 2.500m2.

L’edifici de la Base Nàutica, amb una superfície de 1.600m2 és la seu de l’Escola de Vela i la Secretaria esportiva, des d’on es coordina tota l’activitat nàutica.

Les seves instal•lacions tenen l’equipament necessari per poder dur a terme el programa d’ensenyament teorico-pràctic, amb una metodologia que persegueix una correcta evolució esportiva i motriu.

Els alumnes de l’Escola de Vela reben les classes teòriques en dues aules destinades específicament a aquesta formació. Pel que fa a la vessant pràctica, la Base nàutica compta amb les embarcacions necessàries per dur a terme l’activitat, així com espais destinats a taller i magatzem d’equipament nàutic.

Tot l’edifici de la Base nàutica està equipat amb calefacció d’energia solar i, a l’exterior, les instal•lacions es troben vallades tot al voltant, amb un ampli varador propi, per a l’entrada i sortida d’embarcacions, equipat amb grua giratòria, per baixar-les i pujar-les.

Comparteix