SEU SOCIAL

La seu social del Club Nàutic El Masnou es troba ubicada immediatament abans de l’accés al Port Esportiu. Construïda l’any 1967, està distribuïda en planta principal, planta noble i planta baixa.

Planta principal:

Des del vestíbul de la planta principal es pot accedir a les plantes superiors i inferiors de l’edifici. Aquesta planta acull les àrees de Recepció i Administració del Club Nàutic El Masnou i la zona de Cafeteria i Restaurant.
En aquesta mateixa planta trobem dues àmplies terrasses que compten amb solàrium i piscina olímpica, piscina infantil, dutxes exteriors i parc infantill.

Planta noble:

La planta noble es troba situada en el nivell superior de l’edifici i compta amb una sala de TV, sala d’estar i mirador i sala de jocs de taula.

Planta baixa, a nivell del mar

Espai interior:

S’hi pot accedir des de la planta principal (des de la zona de la piscina olímpica o des del vestíbul), o bé directament des de la platja.
Aquesta planta acull tota la zona wellness (sala de circuit cardiovascular i equips de musculació i sala activitats dirigides, zona d’aigües i servei d’estètica i massatge) i els vestidors.
El marc d’aquestes instal•lacions és de tot punt immillorable, perquè tant la sala de musculació com la zona d’aigües es troben situades amb vistes al mar.

Espai exterior:

L'espai exterior compta amb una zona d'avarada de patins de vela, una zona de platja equipada amb para-sols i gandules, pistes de petanca, camp de futbol platja i, durant la temporada d'estiu, camp de vòlei-platja.

Comparteix