Dimecres 26 documental a Can Malet

Aquest dimecres dia 26, després de la concentració davant l'Ajuntament del Masnou, anirem a la segona planta de Can Malet, on es farà la projecció del documental El cel a tocar de la Directosa Rosa (Toti) Baches, amb una durada de 25 minuts.

En acabar, xerrada-col.loqui amb la Directora.

veure cartell curtmetratge
Aquest curt va sobre la primera colla castellera a Alemanya i és una reflexió molt personal sobre les dificultats de ser castellera, mare i independentista a l'estranger.

El curt ha passat per molts festivals arreu del món i ha rebut el premi al millor curt documental a Santiago del Estero, Argentina.

Es va gravar l'any 2014 i està ambientat al voltant del referèndum d'aquell any.

La directora Rosa “Toti” Baches, una catalana que viu des de fa més de vint anys a Alemanya i la seva filla pertanyen a la colla “Els Xiquets de l’Alster”, la primera colla castellera a Alemanya fundada el 2013.

Fent castells, la directora redescobreix la seva identitat cultural, retroba les seves arrels fora de casa i les hi passa a través de la colla, amb els assajos i la vida castellera a la seva filla nascuda a Hamburg. Paralel.lament, infinitat d'activitats entorn al moviment independentista a Catalunya marcaran profundament la temporada dels castellers d’Hamburg.

Serà molt interessant, us hi esperem.

Salut i República.

Secretariat de l'ANC del Masnou

Comparteix