Els Diables del Masnou participen a la Festa Major de Sant Pere

Un any més, els diables es preparen per participar a la seva Festa Major. El dijous 27 de juny, començarem participant a la cercavila dels 3 elements, Terra Mar i Foc, tot estrenant la Nova Plaça de les Dones del Tèxtil a les 22:00h fins acabar a la platja d'Ocata, on hi haurà l'escenari per fer el pregó de la festa. El Divendres 28 es farà el correfoc Juvenil que començarà a Ca n'Humet a les 21:30h i s'acabarà a la platja d'Ocata on tot seguit començaran els focs d'artifici.

El dissabte 29 es farà el Correfoc Adult, i el Inici del recorregut es farà a la Nova Plaça de els Dones del Tèxtil a les 23:30h i s'acabarà a l'Altell de les Bruixes.

El diumenge 30 sobre les 7h del matí, és farà la tradiccional despertada per als diferents carrers de la vila, llençant els cohets i amb la banda de percussió fent una cercavila. A les 11h, es farà la cercavila Holi que començarà a a la Plaça de de Martí Miquel i Pol, just al costat de la biblioteca, i s'acabarà a la Plaça de Marcel·lina Monteys.

És important:

A la Cercavila holi, es recomana portar banyador, galledes d'aigua i xeringues per tal de fer una batalla on acabareu empapats i amb la roba cambiada de colors. En cas de no voler-se mullar, us recomanem no participar o observar de lluny com és l'activitat per tal de no rebre el llançament d'aigua o pols de colors per part dels assistents que hi participen.

Arxius adjunts: 
Comparteix