La Rua Diabòlica 2020 estrena novetats!

Aquest any la Rua Diabòlica començarà a la Nova Plaça de les Dones del Tèxtil aquest dissabte 22 de febrer a les 19:30h.

Enguany, hi hauràn uns nous personatges provinents dels països Alpins, que son trapelles amb els infants més dolents durant l'epoca del Carnestoltes, coincidint amb el dia que els Diables feien sortir les Bruixes i el repartiment de la Sopa de Manduca. Aquest any serà una Rua més participativa amb el públic, conservant-la amb la tradicció de les escombres que portaben les bruixes, i moltes altres noves sorpreses que veureu per els nostres carrers. La Rua acabarà a l'Altell de les Bruixes i al arribar, hi haurà una actuació dels Atabalats del Masnou, una actuació dels Diables Infantils, un DJ que posarà ambient musical en substitució de les bruixes i el repartiment de la Sopa de Manduca de Bruixa.

Lamentablement no hi haurà el tradiccional ball de les bruixes, no haurà el pregó i tampoc els tallers que es feien a l'Altell. Les Bruixes s'estan perdent, pero des de la colla s'està fent un seguiment per si noves persones volen continuar amb aquesta preciosa activitat que forma part de la Rua Diabòlica.

¿Us animeu a participar?

Comparteix