L'Espai servei d'Informació a la Diversitat Afectiva i Sexual

El L’Espai es un servei d'Informació a la Diversitat Afectiva i Sexual és un punt d'acompanyament a persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals, queers i intersexuals per tal de clarificar dubtes i sentiments, així com per orientar i acompanyar les seves famílies.
L’Espai treballarà amb la resta d'agents socials, especialment el professorat d'educació primària i secundària, per la prevenció de l'homofòbia i per la normalització de la diversitat sexual.
L’Espai també realitza accions i campanyes a la ciutat per normalitzar l'homosexualitat femenina i per incloure la diversitat afectiva sexual i les qüestions de gènere a la societat, treballant pels valors del respecte a la diferència.

Accions:
Atenció personalitzada: acompanyament emocional a través de la intervenció de relació d'ajuda amb tècniques de counselling per resoldre conflictes relacionats amb l'orientació sexual i les seves conseqüències amb l'entorn immediat, com per exemple: família, amistats, treball, personal sanitari, universitat o escola.
Assessorament en cas de separació o crisi de la parella: atenció a parelles del mateix sexe, aportant informació sobre l'adopció de fills i filles, la fecundació assistida, el matrimoni, etc.
Acompanyament en cas de discriminació laboral i d'agressions homòfobes, derivant segons la casuística a la resta de serveis del Servei de Polítiques de Gènere: Servei d'Assessorament Jurídic, Servei d'Inserció i Ocupació per la igualtat, Servei d'Atenció Psicològica i Servei d'Assessorament Laboral.
Informació i acompanyament a les famílies.

A qui s’adreça?
A totes aquelles persones Lesbianes,Gais,Bisexuals,Transexuals,Intersexuals (LGTBI) o heterosexuals que vulguin consultar el seus processos o situacions personals relacionats amb la diversitat sexual.
A les famílies.

Com treballarem

Treballarem en xarxa amb la departament d'Acció social de l'Ajuntament de Masnou, amb l'assessorament de terapeutes, psicòlegs i professionals del dret.
Tot portat per voluntaris.

L’espai on està situat?

Està situat en la seu de Som Masnou, en l'Av. Joan XXIII, 13-17 08320 del Masnou.
Horaris:
Dimarts i Dijous 10:30 h a 13h

Comparteix