Revisqueu la especial Festa Major de Sant Pere 2020

Aquest any no ha estat possible fer les activitats de la Festa Major com sempre s’havia fet, amb el fil conductor, continuant amb el lema “Terra, mar i foc”. L’ajuntament ha tingut la iniciativa de fer unes emissions en directe al seu Canal del Youtube en unes hores concretes durant el dissabte 27 (de 12 a 13 h i de 20 a 21 h), el diumenge 28 (de 12 a 13 h i de 22 a 23) i el dilluns 29 de juny de 2020 (de 20 a 21 h). El diumenge 28, els Diables del Masnou van col·laborar per fer el muntatge de la pirotècnia i es van encarregar d’encendre els focs artificials a les 22:45h, des del Parc del Llac, els Jardins de Lluís Companys, Ca n’humet i des de la Plaça de l’Església de Sant Pere.

El dilluns 29 de juny al matí a les 9:30h, la Colla de Diables, també va fer el tradicional llançament de coets per fer la despertada, des de 3 punts. Un va ser el campanar de Sant Pere, el segon l’Altell de les Bruixes i també a la Plaça de Ramon i Cajal.

Us animem a veure el Blog especial creat al nostre Web, de la Festa Major de Sant Pere 2020 on podreu reviure la programació de la festa feta al Canal del Youtube de l’Ajuntament, on també veureu l’expresident Joan Bertran, la actual secretaria de la Colla, la Saray Rubio i els Atabalats de la Colla de Diables.

El matí del dilluns 29 de juny, vam patir agresions físiques i verbals a dalt del campanar de Sant Pere. En el vídeo podeu veure parlar a l’actual secretaria Saray, on explica temes relacionats amb la Colla, i al final, destaca que la Festa Major està feta per tothom, que hi han moltes entitats per escollir en el concepte d’activitats que t’agradaran mes i menys, i que passar a les agresions verbals a les físiques, estàn fora de lloc.

A la Colla de Diables, CONDEMNEM TOTA AGRESIÓ SIGUI FÍSICA O VERBAL.

Comparteix