Xerrada dia 4 d'abril. Cambres de Comerç, Eines de País

Les Cambres de Comerç són institucions oficials que tenen molt de pes dins el món empresarial. Del 2 al 8 de maig hi ha eleccions a les cambres, tu hi tens dret a votar.

Des de l’ANC donem suport a la candidatura CAMBRES:EINES DE PAÍS, formada per candidats i candidates totalment compromesos i compromeses amb el país.

L’objectiu és aconseguir que les Cambres de Comerç defensin els interessos del teixit empresarial català i esdevinguin una EINA DE PAÍS preparada per a la propera desconnexió.

Per obtenir una junta de govern amb el màxim de representants independentistes, necessitem que votis els candidats de CAMBRES:EINES DE PAÍS.

Per poder votar telemàticament (del 2 al 7 de maig) necessites el certificat digital instal.lat al teu ordinador (comprova’n la caducitat). Potser el té la teva gestoria (pots guardar-lo a l’ordinador on vulguis votar). Si no el tens, pots sol.licitar-lo a l’idCat (www.idcat.cat).

Si coneixes altres autònoms o empresaris contacta amb ells i explica’ls la proposta.

Al web: www.tuvotestucomptes.cat hi trobaràs tota la informació. També pots deixar-hi les teves dades per a rebre informació de la campanya.

Comparteix