Club Patinatge Artístic El Masnou

Dades de l'entitat

Nom
Club Patinatge El Masnou
Adreça
Ciutat de Sant Sebastià, 14
Codi postal
08320
Població
El Masnou
Comarca
Barcelona, Catalunya
Telèfon
676 59 00 87
Adreça de correu electrònic cpelmasnou@gmail.com
Àmbit
esportiu

Informacions

Campionat de Catalunya 2019 grups xou

Reemprenent la temporada i superat el Campionat de Barcelona el passat 27 de gener, els components dels grups de xou del Masnou es preparen pel Campionat de Catalunya els propers 16 i 17 de febrer

Enllaços interessants

accés a la informació de facebook de Patinatge El Masnou
accés a la informació de instagram de Patinatge El Masnou
accés a la informació de twitter de Patinatge El Masnou

Campionats Grups Xou Barcelona - Catalunya

El passat 8 de febrer els nostres grups de xou, quartet júnior, quartet sènior, grup júnior i grup gran, van participar al campionat de Barcelona a Vic. Els resultats van ser molt bons: un primer premi pel grup gran, 2 tercers, un pel quartet júnior i un pel sènior i una quarta posició pel grup júnior. Es van classificar tots pel Campionat de Catalunya que va tenir lloc pels grups gran, quartet sènior i xou júnior el 22- 23 de febrer a Lleida. El grup gran va fer el tercer lloc al pòdium, el quartet sènior el 4art i el xou júnior el 13è.

CAMPIONAT BARCELONA DEBUTANTS LLIURE I FO

El passat cap de setmana, 4 dels nostres patinadors, van participar al Campionat de Barcelona de Debutants. Es va realitzar a Lliçà de Vall, el dissabte 30 de novembre la modalitat de lliure i l'1 de desembre la de figures obligatòries.
De lliure, Aina Vidal i Fabio Angerri, cadets, van aconseguir les posicions 12 i 14 respectivament, competint amb 31 participants de diferents localitats.
La Paula Oliver, júnior, va pujar al pòdium, quedant classificada en tercera posició.
En la modalitat de FO, la Mireia Oliver, juvenil, va fer la quarta posició.

Campionat de Barcelona categoria Juvenil C

Dissabte 16 de novembre la nostra patinadora Aina Picalló Farré va quedar setena classificada al campionat categoria juvenil C a Sant Fost, competint amb un grup de patinadors de diverses localitats de la província. Bona feina Aina! .

Primer Trofeu modalitat lliure al Masnou

El passat dissabte 16 de novembre es va realitzar al complex esportiu del Masnou el Primer Trofeu de patinatge artístic de la modalitat de lliure.
Els clubs participants, Sant Cugat, Guineueta, Sant Joan Despí, Ripollet i El Masnou van ajuntar uns 150 patinadors de diferents edats i nivells.
Els pòdiums van estar molt repartits entre tots els clubs participants.

Examen modalitat lliure A, certificat i certificat de xou

El passat 9 de novembre, el Complex Esportiu Municipal del Masnou, va acollir un examen de canvi de nivell de la Federació Catalana de Patinatge. Es van presentar un total de 76 patinadors de 20 clubs de la província de Barcelona, durant la tarda del dissabte.
Patinatge El Masnou tenia inscrits a 9 patinadors, 1 de certificat, 2 d’A i 6 de certificat de xou, dels quals 6 van superar la prova.

Trofeu de la sal 3 de novembre 2019

El passat diumenge Aitana de Diego i Fabio Angerri, la nostre parella d'artístic, modalitat amb molta dificultat, van participar al trofeu de la sal celebrat a Cardona i van quedar Primers Classificats de la seva categoria promoció cadets.
Molt bona feina parella, felicitats!

Final de Barcelona Figures Obligatòries 12 octubre 2019

Les patinadores Aina Vidal nivell categories, Aitana de Diego nivell A, Aina Rodríguez, Júlia Pérez i Rita Duran nivell B, Arancha Gamboa i Laia Andiñach nivell C van participar a la final de Barcelona després de superar la primera fase interclub i l'intercomarcal, fites difícils d'assolir.
Ahir la Laia Andiñach es va proclamar la tercera de la provincia de Barcelona en la modalitat de figures obligatòries.
Molts bons resultats.
Felicitats a totes per l'esforç d'haver arribat fins aquí i en especial a la Laia pel bronze assolit.

Campionat de Barcelona 2019 cadets Cadet E

Ahir 19 d'octubre patinatge El Masnou va participar al campionat de categories cadet a Cubelles.
La nostra patinadora, Martina Pérez Marín, va aconseguir el segon lloc al pòdium competint amb 25 participants de diferents poblacions de la provincia.
Excel·lent resultat Martina!
Felicitats!

Final de Barcelona interclubs modalitat lliure 13 d'octubre de 2019

L'Aina Vidal després de passar la primera fase i l'intercomarcal en els darrers mesos, aquest matí a competit a la final de Barcelona a Cerdanyola, quedant en quarta posició.
Pels resultats i detall dels participants del que hi ha publicat a la web de la Federació Catalana de patinatge, clicar l'enllaç:
http://www.fcpatinatge.cat/sites/default/files/content/nodes/document/fi...
Molt bona posició Aina, felicitats!

Parelles artístic del CP El Masnou 2on i 3er classificats al campionat de Barcelona

Al campionat de Barcelona d'aquest passat 23 i 24 de febrer a Santa Eugènia de Berga, les nostres parelles d'artístic han assolit les dues un pòdium,
Aitana De Diego-Fabio Angerri 2on classificat
Renata Pastorino i Pau Bover 3er classificat.
Felicitats i a seguir en aquesta línia de treball i modalitat amb molta dificultat.

Pàgines