1er Trofeu Internacional d'Andorra la Vella

El cap de setmana passat, dies 5 i 6 de juny de 2010 es va celebrar el realitzar el 1r Trofeu Internacional d'Andorra la Vella al Estadi Comunal. Allà, participaren prop de 200 patinadors de 10 Clubs de Catalunya i el Club Patinatge Artístic Principat d´Andorra, l´oprganitzador.

Patinatge El Masnou, va participar en la competició lliure individual, en la categoria B, i aquasts van ser els resultats:

En Categoria B menors d´11 anys:
1ra. Elena Moré

En Categoria B majors d´11 anys:
2na. Sara Essahel
7na. Clara Ripol
12na. Alba Lopez
13na. Alba Delgado

A més de la competició individuals també hi va haver una de grups xous, on el nostre club va competir amb 5 grups catalans més, de Prats de Lluçanès (2 equips), Reus i Teià. El resultat va ser la obtenció de la primera posició amb el al número Dominó executat per les nostres patinadores del grup Consell.

Tot i els bons resultats obtinguts, el que ens quedarà en el record d´ aquest esdeveniment, serà la sensacional acollida del Club organitzador, la meticulosa preparació dels vestuaris, el compliment dels horaris previstos i sobre tot el detall d´ oferir-nos a tots els clubs participants, un dinar de cloenda, amb l´ esforç i dedicació que això comporta.
Moltes gràcies, de debò per tot, i esperem que celebreu moltes més edicions d´ aquest Trofeu.

Comparteix